Social Icons

Pages

Monday, September 24, 2012

HOT NEWS !!! NGA KOR MING MEMPERSENDAKAN ISLAM ??? APA CERITA NI ???


DAP sememangnya suka mempersendakan Islam.Ini mungkin disebabkan kuda-kuda tunggangan mereka di dalam PAS sentiasa memberi muka dan mengeluarkan fatwa baru untuk menghalalkan tindakan biadap ini.Sebelum ini YB Beruas Ngeh Koh Ham mempersendakan sensitiviti Umat Islam.kali ini,sepupunya yang juga Ahli Parlimen Taiping dan ADUN Pantai Remis,menulis Al Fatihah untuk mengucapkan takziah ke atas keluarga seorang mangsa yang ditembak perompak di Perak.Kenyataan biadap beliau ini ditulis di laman sosial Twitter yang turut di "link" kan ke laman sosial Facebook beliau.saya malas nak ulas panjang-panjang cerita nga kor ming ni.kalau nak sebut semua ni masuklah islam.anda pernah tak dengar pemimpin parti komponen BN buat macam ni ??? tak ada kan ???


UNTUK SELANJUTNTYA

RENUNG-RENUNGKAN

1 comment:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyURL.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

 
 
Blogger Templates