Soladiriti Untuk Saiful

Soladiriti Untuk Saiful

Monday, January 28, 2013

HOT NEWS !!! PUAK PAKATAN HARAM ANJUR HIMPUNAN MENGHINA AGAMA ISLAM DI PULAU PINANG !!! APA CERITA NI ???


Semalam,I4TT dapat maklumat dari Utara dan semestinya dari Pulau Pinang.Seperti telahan I4TT,sememangnya kes nak membakar Bible tu cuma ciptaan DAP sahaja untuk memberikan alasan kepada puak diorang ni berhimpun.Apa lagi yang boleh mereka buat pun kan.Berhimpun secara haram ni memang aktiviti kegemaran mereka.Semalam,sebuah kumpulan bebas yang amat dikenali mempunyai hubungan yang rapat dengan SUARAM dan ALIRAN telah menganjurkan sessi "Holly Book Reading",bertempat di Dataran Pidato,Padang Kota Lama (Speaker's Square),Esplanade,Pulau Pinang.Himpunan secara haram itu bermula kira-kira jam 12.00 tengahari dan difahamkan sehingga jam 2 petang masih lagi ada yang berhimpun.I4TT menerima email yang disertakan dengan 20 gambar (dibawah) berkaitan himpunan haram yang mereka jalankan semalam. 

Sebelum itu di sebelah paginya,I4TT telah menerima whatsapp message berbunyi : "Pada 27/1 @ 12 tgh : sebuah kumpulan bebas yang diketahui punya hubungan dengan SUARAM dan ALIRAN akan anjurkan sesi "HOLY BOOK READING" di Dataran Pidato,Penang dimana penganut Islam,Kristian,Hindu,Buddhist turut dijemput dengan membawa kitab suci masing-masing. Ketua kumpulan ini,Kevin (016-551 5429). 

Kononnya sesi itu bertujuan untuk memahami agama diantara satu sama lain !!!  Semua ini adalah bohong !!! Sebaliknya merupakan agenda tersembunyi puak-puak Yahudi untuk menyamakan Islam dengan agama-agama lain.Mereka mahu hina dan musnahkan Islam.Jom kita bantah dan berdepan dengan puak-puak setan ni.." Para pesertanya tak tahulah pula apa agama yang mereka anuti kerana mereka ni dah macam puak atheis (tidak beragama) atau sesetengahnya menyebut free-thinker.Walaupun kononnya mereka dikatakan dari pelbagai anutan agama. Yang paling memeningkan untuk difikirkan bilamana ada antaranya mengatakan LGBT,free thinker dan pemikir sosialis,semuanya manusia dan agama yang sama. GILA !!! Pula tu,ada pulak yang sesat mengedarkan paper sosialis dan semestinya mereka tu puak sosialis (foto ke-10).Foto berkenaan diambil berhampiran waterfall dalam acara sambutan Thaipusam semalam berhampiran lokasi "Holy Book Reading".Antara peserta yang dikenalpasti oleh informer I4TT adalah puak-puak Fahmi Reza,puak sosialis yang mana rata-rata dari kem pembangkang dan juga yang berlindung disebalik nama NGO yang mesra meliwat... ehhh... mesra pembangkang. 

Informer I4TT ada bertanya permit KDN kepada mereka yang berhimpun dan juga puak sosialis yang mengedar akhbar sosialis berkenaan tetapi mereka gagal menunjukkan permit sambil mulut tergagap mengatakan kononnya mereka punya permit. Maka, bolehlah disimpulkan mereka ni berhimpun secara haram jadah !!! Apa ke jadahnya nak bincang pasal agama ditempat begitu dan dengan keadaan yang tak kenal aurat ??? Yang betinanya sampai terdedah sana sini sampai nak keluar "epal",yang jantannya pula dengan seluar pendek sampai boleh terkeluar "egg" !!! Haram jadah sungguh !!! Terserlah agenda mereka untuk menyamaratakan semua agama.Agama Islam yang suci yang mana diangkat tinggi didalam perlembagaan kini diletakkan dibawah tapak kaki mereka. 

Mahcam shiyallll !!! So,kepada mereka ni,I4TT nak tahulah juga,setinggi mana pegangan agama masing-masing ??? Apa kelayakan mereka untuk buat himpunan yang membincangkan pasal agama ??? Yang paling best sekali,cuma beberapa ketul je puak haram ni yang berhimpun.Macam yang korang tengok dalam gambar-gambar dibawah ni,berapa kerat je.Nampak sangat minoritinya.So,boleh kita simpulkan disini bahawa majoriti rakyat Malaysia ni masih sayangkan agama mereka masing-masing dan mereka ada 'stand' mereka yang tersendiri terhadap agama masing-masing.Tetapi,apa yang peliknya adalah,Dimanakah pihak berkuasa tempatan atau lebih tepat lagi Majlis Agama Islam Pulau Pinang ??? Dah kena beli dengan Tokong Lim Guan Eng ke ???

ANDA NAK LIHAT GAMBAR ITU ???


UNTUK SELANJUTNYA

RENUNG-RENUNGKAN 

1 comment:

Anonymous said...

Anuwar tiada cara lain. Huru harakan negara, rampas kuasa dengan pertolongan kuasa asing, cipta perlembagaan baru yang ketepikan Melayu dan Raja raja.

Dia jadi Presiden monyet pertama untuk Republik Pisang Malaysia.

Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...