Social Icons

Pages

Friday, March 28, 2014

#TRAGEDIMH370 !!! APA MASALAH #KHALIDSAMAD NI ??? NAK JADI HERO PULAK !!!


apa masalah Khalid Samad ni ??? nak jadi hero kerr ??? siap kata Tentera Udara Di Raja Malaysia sebagai lemah kerana tidak mengesan kedudukan pesawat MH370 yang di laporkan berpatah balik serta melintasi ruang udara Malaysia.best nya statement anda ??? apa yang saya nampak,Sepanjang insiden kehilangan pesawat MH370 rasanya tidak ada satu pun barisan pemimpin pembangkang di Malaysia yang memperlihatkan sikap bertanggungjawab mereka selaku pemimpin.Kalau di ikutkan kepada gerak tindak dan cara pertuturan mereka sudah pasti tidak ada mana-mana pemimpin di dunia ini yang mampu mengatasi kepandaian serta keupayaan yang mereka miliki. 

Itu sekiranya di lihat dari sudut pertuturan dan kerja buat dalam dunia politik tetapi jika di lihat kepada tahap pemikiran profesionalisme sebagai pemimpin rasanya ibarat langit dengan bumi apatah lagi nak di bandingkan dengan pemimpin dunia.Tidak cukup dengan itu,khalid samad turut mendesak agar kerajaan Malaysia dan Kementerian Pengangkutan tampil memohon maaf kepada seluruh keluarga penumpang dan juga kerajaan China di atas kesilapan tidak bertindak lebih awal sejurus pesawat MH370 di laporkan hilang dari radar. 

Memang terbaiklah,malahan sejak bermulanya insiden kehilangan pesawat MH370 sehingga kini rasanya Khalid Samad lah HERO sebenar yang harus rakyat Malaysia dambakan.Lihatlah nanti,ramai macai-macai pakatan akan mengeluarkan pelbagai teori dalam usaha untuk mencari alasan dalam memperlihatkan apa jua insiden yang berlaku, 

ITU SEMUA SALAH UMNO/BN !!!

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates