Social Icons

Pages

Thursday, March 15, 2012

HOT NEWS !!! GAMBAR SEKSI NEELOFA TERSEBAR DI LONDON ???


Dibawah ni ada beberapa keping gambar pengacara yang tengah hot di Nona sedang menjalankan tugas di London, Paris dan Scotland.

Sekali sekala bekerja sambil bercuti ni bukan selalu dapat. Jadi, bertuah betul la Si neelofa ni sebab dia dapat peluang macam ni.

Malah dia siap jumpa dengan budak pintar yang pernah mendapat keputusan cemerlang dalam SPM tak berapa lama dulu.


Cuma satu persoalan je yang timbul. Dalam Nona,Neelofa ni buat segmen kedai makan.Jadi, adakah dia ke Kota London,Paris dan Scotland ni pun nak mempopularkan kedai makan?

Mungkin jugak la kot sebab disana pun memang banyak kedai makan orang Melayu yang ada. Jadi,itu akan memudahkan kita kalau pergi ke sana kelak.


Tambahan pulak,Si Neelofa ni pun ada kedai makan sendiri milik keluarga dia di Damansara.Mungkin sebab itulah dia suka mempromosikan kedai makan ni.


Jangan dia jadi macam Si Ketua Penipu tu sudah la.pergi ke luar negara bukan nak mempromosikan Negara sendiri.Sebaliknya, agenda dia hanya untuk menjahanamkan Negara je kerjanya !!! Bukannya dia ada kerja lain!!! - Semut Hitam

RENUNG-RENUNGKAN

3 comments:

JOMO MALAYA said...

Mantap Tuan! Mohon linkkan blog saya pendekarawang1.blogspot.com (JOMO MALAYA)... Saya dah linkkan blog tuan dalam blog saya... teruskan perjuangan... TQVM..

Anonymous said...

Sapa pelajar pintar dlm gambar dgn neelofa tu? napa skrg bila dah duduk luar negara pakaian makin ketat dan rambut dah berkarat.

Anonymous said...

anon 9:13 AM apa kata ko selongkar artikel lepas.x silap aku nama minah tu amalina.ko baca link ni.aku dpt dari search

http://badutrakyat.blogspot.com/2012/01/eksklusif-and-hot-news-penjelasan.html

 
 
Blogger Templates