Social Icons

Pages

Monday, November 19, 2012

HOT NEWS !!! TEKS PENUH DOA YANG MELAMPAU OLEH PAS TERSEBAR !!!


ISLAM terus menjadi mainan Pas.Parti itu semakin lama semakin tegar mempolitikkan agama demi matlamat mereka membantu DAP dan PKR ke Putrajaya.Semakin dikecam masyarakat,semakin galak Datuk Seri Abdul Hadi Awang dan pengikut-pengikutnya memanipulasikan agama.Kali ini,Pas meminta doa agar Allah SWT menjahanamkan UMNO dan BN sebagaimana Allah memusnahkan Firaun,Qarun,Namrud serta Abu Lahab selepas solat hajat,sempena muktamar parti itu di Stadium Sultan Muhamad IV, Kota Bharu, malam kelmarin.Doa yang diketuai Nik Razi Nik Mat,iaitu adik kepada Mursyidul Am Pas,Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat turut mendakwa UMNO dan BN telah bertindak zalim kepada agama Islam, rakyat serta negeri Kelantan meskipun Malaysia diiktiraf negara Islam paling maju dan komprehensif di bawah pentadbiran kerajaan sekarang.Berikut adalah teks doa tersebut :

Hasbunallah wa ni'mal wakil (diulang tujuh kali). Ya Allah...Mudahkanlah perjalanan kami ke Putrajaya (diulang empat kali)..kuburkanlah UMNO dan Barisan Nasional (BN) (diulang tiga kali) dalam Pilihan Raya Umum (PRU) Ke-13 ini. Kezaliman UMNO dan BN 50 tahun lebih kepada agama Mu,hamba Mu dan kepada negeri kami ini.Ya Allah...Engkau mengetahui tentang hal kami. Kami berkumpul di tempat yang penuh berkat di mana engkau mengetahui tentang hal kami.Kami hamba-hamba Mu Ya Allah...Datang dari jauh dan dekat, berkumpul di tempat yang berkat, di malam yang berkat. Ya Allah...Ampunilah dosa kami,dosa kedua ibu bapa kami (diulang empat kali) melalui perhimpunan munajat kami Ya Allah. Kami hamba-hamba Mu Ya Allah. Sekiranya Kamu mengampuni dosa-dosa kami Ya Allah. Kamu Tuhan maha pengampun lagi maha kasih sayang.

Ya Allah...Kuatkanlah iman kami, murahkanlah rezeki kami, amankanlah rumah tangga, negeri dan negara kami, cemerlangkanlah anak-anak kami. Anak-anak kami adalah amanah daripada Mu Ya Allah. Berilah mereka berjaya di dunia dan akirat nanti, berilah mereka berjaya untuk menolong sunah Nabi Muhammad S.A.W. Ya Allah...hukumlah UMNO. Ya Allah... Hukumkanlah UMNO dan BN. Ko! BN, Ko! BN, BN Ko!, Ko! BN, BN Ko!, BN Ko!, BN Ko! dalam PRU-13 ini Ya Allah. Mudah-mudahan dalam perjalanan kami ke Putrjaya Ya Allah dengan begitu sekali mudah dengan pertolongan Mu Ya Allah. Kalaulah Kamu pernah tenggelamkan firaun di dalam laut. Kamu telah izinkan bumi Mu telan Qarun. Ya Allah...Kamu telah laknat Namrud dan begitu juga Abu Lahab. Maka sungguh mudah untuk Kamu bagi menjahanamkan UMNO dan BN dalam PRU-13. Tidak larat kami nak lihat anak-anak kami dalam suasana yang tidak selamat di dalam dan luar rumah dengan ragut, rogol, bunuh, bakar, cincang manusia dan begitu juga dengan bermacam-macam jenayah dan begitu juga dengan bermacam-macam rasuah. Ya Allah...Habislah negara kami ini dijual oleh UMNO. Singapura dah habis Ya Allah, Pulau Batu Putih dan Tanjung Pagar. Ya Allah...Hancurkan UMNO tumbangkan BN Rasulullah wa’alaa saidina muhammad wa’alaa alihi wasabi hi wasalam walhamdullillah hirabil aalamin. Allahhuakbar (diulang tiga kali).

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN

3 comments:

Melayu said...

Hasbunallah wa ni'mal wakil (diulang tujuh kali). Ya Allah...Mudahkanlah perjalanan kami ke Putrajaya (diulang empat kali)..kuburkanlah PAS dan Nik Aziz dan seluruh keluarganya (diulang tiga kali) dalam Pilihan Raya Umum (PRU) Ke-13 ini. Kezaliman PAS dan NIK AZIZ 22 tahun lebih kepada agama Mu,hamba Mu dan kepada negeri kami ini.Ya Allah...Engkau mengetahui tentang hal kami. Kami berkumpul di tempat yang penuh berkat di mana engkau mengetahui tentang hal kami.Kami hamba-hamba Mu Ya Allah...Datang dari jauh dan dekat, berkumpul di tempat yang berkat, di malam yang berkat. Ya Allah...Ampunilah dosa kami,dosa kedua ibu bapa kami (diulang empat kali) melalui perhimpunan munajat kami Ya Allah. Kami hamba-hamba Mu Ya Allah. Sekiranya Kamu mengampuni dosa-dosa kami Ya Allah. Kamu Tuhan maha pengampun lagi maha kasih sayang.

Ya Allah...Kuatkanlah iman kami, murahkanlah rezeki kami, amankanlah rumah tangga, negeri dan negara kami, cemerlangkanlah anak-anak kami. Anak-anak kami adalah amanah daripada Mu Ya Allah. Berilah mereka berjaya di dunia dan akirat nanti, berilah mereka berjaya untuk menolong sunah Nabi Muhammad S.A.W. Ya Allah...hukumlah PAS. Ya Allah... Hukumkanlah PAS dan NIK AZIZ. Ko! NIK AZIZ, Ko! NIK AZIZ, NIK AZIZ Ko!, Ko! NIK AZIZ, NIK AZIZ Ko!, NIK AZIZ Ko!, NIK AZIZ Ko! dalam PRU-13 ini Ya Allah. Mudah-mudahan dalam perjalanan kami ke Putrjaya Ya Allah dengan begitu sekali mudah dengan pertolongan Mu Ya Allah. Kalaulah Kamu pernah tenggelamkan firaun di dalam laut. Kamu telah izinkan bumi Mu telan Qarun. Ya Allah...Kamu telah laknat Namrud dan begitu juga Abu Lahab. Maka sungguh mudah untuk Kamu bagi menjahanamkan PAS dan NIK AZIZ dalam PRU-13. Tidak larat kami nak lihat anak-anak kami dalam suasana yang tidak selamat di dalam dan luar rumah dengan tak ada kerja, it kotor, air tak ada, rogol kambing, baling anak orang dengan kerusi dan begitu juga dengan bermacam-macam jenayah dan begitu juga dengan bermacam-macam rasuah didalam negeri kami. Ya Allah...Habislah negeri kami ini dijual oleh PAS. Tanah balak Gua Musang dah habis Ya Allah, Lembah Sireh dan Ladang Rakyat. Ya Allah...Hancurkan PAS tumbangkan NIK AZIZ Rasulullah wa’alaa saidina muhammad wa’alaa alihi wasabi hi wasalam walhamdullillah hirabil aalamin. Allahhuakbar (diulang tiga kali).

shahfreakz said...

hahahaha terbaek melayu november, mudah mudahan pengikut pas yg dah sesat dlm terang ni di berikan nur untuk kembali pulang ke jalan allah yg sebenar-benarnya. Amin

wasim46 said...

aik sampai sembahyang hajat nak.keputrajaya dulu dio jugak cakap nak jadikan puyrajaya kandang babi.jilat lidah sendiri lagi nik ajis ni.allahuakbar.tuhan dah berapa kali bg pentunjuk munfkin pengikutnye dah gelap hati.

 
 
Blogger Templates