Social Icons

Pages

Tuesday, March 05, 2013

HOT NEWS !!! INSIDEN LAHAD DATU !!! PAS LANCAR TABUNG OPS PULUN DUIT RAKYAT !!!


boleh percaya ker dengan tabung ni ??? apa cerita dengan tabung memali ??? mana duit tabung memali ??? nak tahu mana duit tu ??? lihat gambar di bawah duluagak-agak duit ni di mana di salurkan ??? saya nak tanya sekali lagi,mana duit tabung memali ???


Rakyat Malaysia digesa agar tidak tertipu dengan SKIM TABUNG OPS PULUN PAS ini.Rakyat Malaysia yang prihatin yang ingin menghulurkan bantuan kepada balu-balu dan anak-anak mangsa terkorban dan cedera dalam insiden pencerobohan di Sabah boleh berbuat demikian TABUNG KEBAJIKAN PDRM.

Nombor Akaun Maybank: 564100004646 Atau sumbangan cek boleh dihantar terus kepada Pegawai Kebajikan Pasukan Bukit Aman, Kuala Lumpur. Slip bank sumbangan boleh dikirim kepada Pegawai Kebajikan Pasukan di alamat Tingkat 26, Menara 2,50560,Kuala Lumpur.
Emel : kebajikan_ba@rmp.gov.my Faks : 03-26912501.

Sebarang pertanyaan boleh menghubungi talian 03-22668036/8038.PDRM mengucapkan ribuan terima kasih di atas keprihatinan warga Malaysia yang ingin menghulurkan bantuan kewangan untuk meringankan beban keluarga perwira-perwira yang terkorban. - PDRM 

Rakyat Malaysia dinasihatkan jangan terpedaya dengan taktik murahan PAS ini.Takut nanti digelar AYAM dan LEMBU jika mempertikaikan ke mana hasil kutipan derma PAS ini disalurkan.

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates