Social Icons

Pages

Saturday, April 13, 2013

KANTOI !!! #PRU13 !!! STRATEGI JAHAT DAP DIDEDAHKAN !!!


Dibawah ini adalah emel penuh daripada seorang pembaca yang begitu risaukan tentang masa depan anak bangsa dan agamanya.Kami merasa terpanggil untuk berkongsi dengan anda bagi tujuan untuk kita muhasabah kembali peranan kita sebagai khalifah Allah di bumi Malaysia tercinta ini.Hayati dan sebarkanlah kepada sahabat-handai dan saudara-mara demi memastikan martabat Islam dan maruah orang Melayu sentiasa terpelihara sehingga ke hujung masa nanti,Insya-Allah : 

1. Pada hari ini,saya telah mendapat satu maklumat yang agak mengejutkan daripada kenalan saya yang bekerja di Singapura dan juga merupakan antara orang kuat Parti PAP. 

2. Beliau telah mendedahkan (sengaja atau tidak saya tidak tahu) bahawa Kerajaan Singapura telah memberikan cuti khas 2 hari pada hari 3hb Mei,Jumaat dan 6hb Mei,Isnin.Selain itu,Kerajaan Singapura juga akan memberikan elaun minyak khas. 

3. Keistimewaan ini hanya diberikan kepada warganegara Malaysia berbangsa Cina akan pulang untuk mengundi DAP khasnya di Johor. 

4. Lebih mengejutkan apabila pekerja-pekerja Parti PAP diarahkan untuk turut serta membantu jentera DAP sepanjang tempoh berkempen.Sekiranya terdapat perhimpunan besar-besaran DAP,sedarlah bahawa ada antara mereka bukan warganegara Malaysia dan pekerja parti PAP. 

5. Beliau juga ada menyampaikan bahawa salah seorang 'taikun' besar di Singapura akan menyumbangkan 7 buah bas kepada mereka yang tiada kenderaan untuk pulang.

6. Nampaknya hubungan antara PAP-DAP ini semakin erat dengan kehadiran Lim Kit Siang di Gelang Patah sebagai calon. 

7. Bersungguh-sungguh PAP dari Singapura ini untuk membantu DAP membuktikan bahawa selama ini mereka sebenarnya tidak pernah berpecah.DAP menjadi sebagai cawangan PAP di Malaysia.

ANDA NAK LAGI ???


UNTUK SELANJUTNYA 

ANDA DAH FAHAM SEKARANG ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates