Social Icons

Pages

Sunday, December 29, 2013

HOT NEWS !!! GAMBAR LUCAH !!! SENANG NYA #ANWARIBRAHIM MENIPU RAKYAT !!! SEMUA SALAH #UMNO !!!


tu diaa.dah buat salah lepas tu tuduh umno.itu lah perangai anwar ibrahim dari dulu sampai sekarang.kena hack ??? apa jadah nya twitter kena hacked kalau favourite gambar lucah ??? lihat di bawah

"Staf saya maklum blog UMNO sibuk sebar foto lucah yang masuk dalam favourite saya. Sudah beberapa kali berlaku akibat "hack" cybertroopers," katanya dalam laman Twitter. Anwar turut menafikan bahawa beliau telah "favourite" gambar tersebut setelah diasak dengan pelbagai pertanyaan oleh pengikut beliau yang terkejut dengan statusnya.Sementara itu, pemilik Twitter Papagomo, telah mempersoalkan kejadian Anwar Ibrahim sehingga boleh diceroboh oleh pengodam UMNO. "1998 dia (Anwar) kata liwat satu konspirasi pemimpin UMNO. (Tahun) 2013 ini beliau kata akaun Twitter kene hack oleh cybertroopers UMNO. "Macamana pula boleh kene hack sampai Anwar Ibrahim favorite gambar gay beraksi lucah," katanya dalam tulisan di Twitter. - Rakyatnews

agak-agaklah nak menipu.kalau kena hack takkan bawah 5 jam boleh elok balik ??? nampak tak penipuan anwar ibrahim ni wahai pembaca Badut Rakyat.lihat gambar di bawah,alasan ntah apa-apa ntah di beri oleh anwar ibrahim untuk menutup kesalahan


APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates