Social Icons

Pages

Thursday, May 29, 2014

EKSKLUSIF !!! #PRKTELUKINTAN !!! #PENGUNDI #TELUKINTAN HARUS TAHU SIAPA PAS SEBENAR !!! VIDEO INSIDE !!!


pengendali laman youtube popular,Mak Jemah Junior telah menebual Muslimah PAS yang menjadi jentera kuat PAS dalam pilihanraya kecil Teluk Intan kali ini.Benarlah kata Mak Jemah Junior bahawasanya Hudud PAS hanyalah Talian Hayat untuk menarik undi,apabila tiada pemilihan,Hudud Pas Sunyi sepi sehinggalah pilihanraya seterusnya.

saya tidaklah menyangkal bahawa setiap umat Islam perlu menerima Hudud kerana itulah undang-undang Islam.Muslimah PAS menyatakan bahawa dyana perlu disokong kerana dia hanya tidak bersetuju perlaksanaan hudud dan bukannya hudud.Adakah Muslimah perfikiran cetek melihat perkara ini,sudah tentuk kalau perlaksanaan tidak dilakukan matlamat tidak akan berjaya dicapai.Jangan dengan hanya meĺihat di Facebook dyana sahaja anda tertipu seperti muslimah PAS ini.Mana mungkin tidak sokong perlaksaaan dapat kita jalankan hukum Hudud ??? dyana juga secara terangan telah menyatakan walaupun menang sekalipun dia tidak akan sekali-sekali menyokong perlaksaan hudud untuk mencapai matlamat hukum hudud tersebut.jom lihat dulu video di bawah


Diingatkan disini, UMNO dan Barisan Nasional hanya tidak menyokong draf olahan yang diberikan oleh PAS kerana jauh menyimpang dan memerlukan Jawatankuasa Teknikal dan itupun telah dipersetujui oleh Presiden PAS,Tuan Guru Hadi Awang. Adakah mereka masih tidak bersama pandangan dan keputusan presiden mereka sehinggakan undang-undang "Lord Red" dipertikaikan ??? Apa kena mengena dengan undang-undang Lord Red ??? adakah mereka faham sejarah dan sistem pengubalan undang-undang ??? Apakah mereka ini tiada pengangan sebenar ??? mereka mengatakan DAP berpengang kepada undang-undang dan mereka buta-buta menyokong DAP tanpa memikirkan apa yang akan dibuat oleh DAP.

Isu pakai tudung pula,mereka mengatakan bahawa isteri pimpinan adalah ikon kepada orang muda,tetapi berlainan kisah Dyana pula dikatakan dia masih baru dan panjang masa untuk dididik.Apakah mereka buta bahawa mana mungkin orang muda ikut orang,mestilah ikutannya adalah orang muda juga tambahan pula jadi calon. 

Alahai,janganlah berat sebelah dalam menerapkan hukum haram.Apabila PAS menghalalkan perkara Hukum Hakam Islam demi kepentingan politik dan sebab itulah PAS banyak membuat keputusan meyimpang atas kepentingan survivor politik mereka. 

DAP DAN PKR GELAK SAJA TENGOK PAS !!!

KEPADA RAKYAT TELUK INTAN !!!

TOLAKLAH PAKATAN,SOKONG LAH BN !!!

HANYA BN MAMPU MERUBAH HIDUP ANDA !!!

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates