Social Icons

Pages

Monday, October 10, 2011

PEMIMPIN PAKATAN HARAM TIDAK BERTANGGUNG JAWAB DI SELANGOR ???Sebelum ini saya ada memberitahu anda berkenaan dengan kerajan Pakatan Haram di Selangor bahawa DAP telah menyonglap duit rakyat di selangor.adakah mereka telah di gantung ataupun di buang dari parti ??? selalunya mana-mana ahli yang membuat kesalahan mereka akan di gantung atau di buang parti.apa kah yang berlaku pada mereka yang telah menyonglap duit rakyat di selangor ???

MARI KITA LIHAT APA YANG MEREKA SONGLAP !!!
ADAKAH RAKYAT DI SELANGOR NAK TENGOK JER ???

DAH BANYAK PEMIMPIN PAKATAN HARAM MENYONGLAP DUIT KERAJAAN SELANGOR TERMASUK KHALID SAMAD YANG MENGGUNAKAN DUIT ZAKAT UNTUK KEPENTINGAN DIRI SENDIRI !!!

KLIK DI SINI


Sementara itu Datuk Seri Najib Tun Razak Telah Mengelilingi Selangor Untuk bertemu Rakyat di selangor.apa yang Datuk Seri Najib Tun Razak buat adalah untuk rakyat di selangor,bukan menyonglap duit rakyat.mana pemimpin Pakatan Haram ??? pasang strategi ker untuk menyonglap duit rakyat ???

MARI KITA LIHAT GAMBAR DI BAWAH UNTUK LAWATAN DATUK SERI NAJIB TUN RAZAKANTARA GAMBAR LAWATAN DATUK SERI NAJIB TUN RAZAK DI NEGERI SELANGOR !!!
Post a Comment
 
 
Blogger Templates