Social Icons

Pages

Monday, June 04, 2012

HOT NEWS !!! YUNA KENA KUTUK SEBAB GAMBAR KAKI ??? PULAK DAH !!!!


Nampaknya,ada beberapa pihak yang tidak menyenangi dengan perlakuan dan tingkah laku penyanyi terkenal,Yuna.Yuna sering kali dilihat memuat naik gambar-gambarnya di profil Instagram miliknya tidak kiralah di mana sahaja dia berada.Kadang-kadang,kita boleh lihat Yuna berada di New York,kemudian di Kuala Lumpur.Selepas itu,terbang semula ke negara lain.Kiranya,perjalan karier seni Yuna amat memberangsangkan ketika ini.best juga jadi Artis seperti Yuna Terbang mengelilingi dunia tak kira lah new york ataupun di mana-mana sahaja.

Tetapi,dalam kegembiraan Yuna ingin berkongsi pengalaman kerjanya bersama-sama peminat,dia pula dikutuk kerana tindakan yang boleh dikira tidaklah keterlaluan.Semuanya kerana gadis dan juga kekasih hati kepada Qi Razali itu telah memuat naik gambar kakinya ketika dalam perjalanan ke Chicago,USA untuk memenuhi ‘tour’ persembahannya.Menerusi laporan dari Rotikaya.com,peminat-peminat Yuna mempersoalkan kredibiliti Yuna sebagai seorang penyanyi yang terkenal dengan imej bertudung,tetapi telah mendedahkan aurat kakinya.Bagaimanapun,Yuna telah pun memadamkan komen-komen negatif yang diterimanya di profil tersebut.Mungkin juga Yuna menerima kritikan peminat-peminatnya.

ISU KAKI PUN NAK KECOH KER ???

ERKK....

RENUNG-RENUNGKAN

2 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

amp said...

Global Products & Services,

semak la lu..pegi mamposs..!

 
 
Blogger Templates