ss

ss

Pray For MH370

Pray For MH370

Thursday, May 02, 2013

EKSKLUSIF !!! #PRU13 #TOLAKPR !!! BUKTI @SAIFULBUKHARI BERSUMPAH DEPAN KAABAH DIDEDAHKAN !!! @ANWARIBRAHIM BILA LAGI ???


tu diaa,1 lagi sumpah lakhnat telah di buat oleh saiful bukhari yang membuktikan bahawa beliau benar-benar diliwat oleh anwar al-juburi.kalau benda-benda macam ni mesti cybertroopers pr kata video ini edit.kalau video ini edit,nyatakan mana 1.saya tak nak cerita pasal video edit.saya nak ceritakan sedikit sumpah laknat di depan kaabah.kalau kita bersumpah depan kaabah,nescaya Allah nampak dan apa yang kita katakan mesti akan terjadi.kalau kita bersumpah mengatakan "saya dengan ini bersumpah,saya diliwat dan kalau semua perkara ini tak betul,saya akan dilaknat" Allah akan balas serta merta di depan kaabah,kalau orang yang bersumpah itu menipu diri sendiri.anda lihat saiful bukhari,ada ker beliau di laknat oleh Allah ??? apa pun mesti puak PR nafikan benda ni dan kata anwar ibrahim tak liwat saiful bukhari.betul tak pembaca Badut Rakyat ??? mari kita lihat video di bawah


RENUNG-RENUNGKAN

7 comments:

Nam Ron said...

Di zaman nabi...melambak org bersumpah di bumi mekah...namun nabi tidak pernah iktiraf sumpah sedemikian sbg bukti menunjukkan kebenaran...mekah bkn mahkamah utk membela diri kerana dlm alquran sudah diajar hukum hakam dan peraturannya....mengapa halang kes qazaf? Bukankah qazaf itu ajaran dari alquran? Mengapa pilih sumpah laknat yg tak diajar islam utk selesaikan masalah ini? bagi tahu kat saiful kalau nak bersumpah laknat tak payah gi jauh2 sampai mekah...pegi cari kuil kat malaysia ni berlambak...atau gi kuil kat batu caves..untung2 jumpa Tok Jib kat sana!

Nam Ron said...

Dulu, sewaktu Saiful bersumpah laknat 'Siri Pertama', beliau lakukan di Permatang Pauh tidak sampai 24 jam menjelang hari Penamaan Calon PRK Permatang Pauh di mana DS Anwar mahu bertanding. Kebetulan, katanya. Hahahahaaaa.....
Mungkin tidak percaya dengan 'Sumpah Laknat' di Permatang Pauh atau pun merasakan seperti 'tidak sah' sumpahnya di Permatang Pauh, kali ini beliau kononnya bersumpah laknat 'Siri Kedua' di depan Kaabah pula, kononnya. Hahahaha......

Kali ini Siri Kedua 'The Sumpah Laknat ReTurn" juga menjelang beberapa hari saja untuk kita semua mengundi di dalam PRU 13. Kebetulan, katanya!! Hahahahaaaaa....
Korang lihatlah video itu dan buat kajian sikit untuk melihat betapa lemahnya pembuatan filem terbaru "Sumpah Laknat Siri Dua" yang aku rasa sudah cukup untuk kita beritahu sememangnya Umporno bermula dari "lubang dubur' dan akan berakhir di "lubang dubur" jua.......Hahahaaaaa..

Anonymous said...

gilalah abam Nam Ron, semua blog bn dia post bendalah ni, pagi2 buta lak tu... desperado giler abg non kita megerahkan para2 cybertrooper pagi2 camni... kahkahkah,,

Anonymous said...

Menteri Besar Kelantan Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat berkata "mubahalah" atau bersumpah dengan menjunjung al-Quran adalah cara untuk menentukan kebenaran dan juga sesuatu yang dituntut dalam Islam.

Sambil menyokong cadangan Mufti Perlis, Dr Mohd Asri Zainul Abidin berhubung perkara itu, beliau berkata melalui cara demikian, Allah SWT boleh melaknatkan mana-mana pihak yang bersalah.

"Dalam Quran sudah menyebut, setelah sudah tiada ikhtiar lagi dalam menyelesaikan kemelut yang memalukan itu, siapa yang tidak bersalah Tuhan tolong," katanya kepada pemberita ketika ditemui di sini, hari ini.

Cadangan Mufti Perlis

Beliau yang juga Mursyidul Am PAS berkata demikian sebagai mengulas cadangan Mohd Asri supaya kedua-dua individu yang dikaitkan dengan kes liwat iaitu Penasihat Parti Keadilan Rakyat Malaysia (PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim dan bekas pembantunya, Mohd Saiful Bukhari Azlan "bermubahalah" atau bersumpah.

Dalam kenyataannya semalam, Mohd Asri berkata isu liwat yang membabitkan Anwar sudah semakin rumit dan rakyat pula menjadi keliru.

Komen Mufti Perak

Manakala Mstar Online melaporkan Mufti Perak, Datuk Seri Dr Harussani Zakaria berpendapat Datuk Seri Anwar Ibrahim perlu mengemukakan bukti di mahkamah sekiranya beliau tidak bersalah seperti yang didakwa oleh bekas pembantunya Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Dr Harussani berkata demikian ketika diminta pendapat beliau tentang cadangan mubahalah (bersumpah) yang dicadangkan oleh Mufti Perlis, Dr Asri Zainul Abdin semalam.

Katanya lagi, "Setiap keterangan yang diberikan perlu dibuktikan. Jika tiada keterangan untuk dijawab, barulah beliau (Anwar) perlu bersumpah."

Sebelum ini, Dr. Asri telah menggesa Anwar yang dituduh meliwat kali kedua dan pembantu khasnya, Mohd. Saiful Bukhari Azlan supaya bermubahalah’ atau bersumpah.

Katanya lagi,"Kedua-dua pihak (Anwar dan Saiful) hendaklah bersumpah. Kalau tidak puas hati lagi, bermubahalah seperti ini... 'Jika dia tidak melakukan kepada saya, laknat Allah kepada saya, jika saya melakukannya laknat Allah kepada saya' dan hendaklah bersumpah dengan Wallahi, Wabillahi, Watallahi... saya tidak melakukannya."

Ketika ditanya samada beliau bersetuju atau tidak untuk meminta Penasihat Parti Keadilan Rakyat Datuk Seri Anwar Ibrahim bersumpah berhubung dakwaan liwatnya, dia berkata,"Keterangan mesti diberikan oleh orang yang didakwa (Anwar). Apabila sesuatu perkara itu dizahirkan, ia mesti ada bukti.

"Sekiranya tidak ada bukti, barulah diambil pendekatan bersumpah ini,” tambah Dr. Harussani ketika dihubungi mStar Online hari ini.

Kata Dr. Harussani lagi, Anwar perlu memberi bukti di mahkamah sekiranya beliau tidak terlibat dengan dakwaan tersebut.

Namun apabila diminta pandangan lanjut, Dr. Harussani berkata, "Saya tak nak komen lagi sebab tak nak terlibat tentang hal ini."

Pertelingkahan parti politik

Beliau menganggap isu liwat ini timbul disebabkan pertelingkahan antara dua parti politik yang berlaku sekarang.

Difahamkan terdapat perbezaan pendapat tentang hukum liwat di negara ini. Ada ulama yang mengatakan sebatan 100 kali rotan dan ada yang berkata tidak pasti. Ini adalah kerana undang-undang Islam di Malaysia hanya merangkumi kes zina sahaja dan bukan kes liwat.
sumber :-http://jasindaily.blogspot.com/2008/07/sumpah-dengan-junjung-al-quran-untuk.html

anihnya selepas saiful bersumpah laknat nik aziz kekal mempertahankan nwar berahi bahkan sampai ketahap menjamin nwar berahi masuk surga dan orang umno perlu mencium kaki nwar berahi ...

Anonymous said...

kalau dah dia berani bersumpah depan kaabah , kemungkinan besar betul la apa yang didakwa....hanya ALLAH sahaja yg tau kebenaraannya....jadi kita manusia, x payah sibuk la menjadi hakim menilai ape2...kerna tiada siapa yg layak menilai org lain melainkan ALLAH SWT...

kat mana pun parti yang anda sokong...jalankan lah tanggungjawab anda...5 mei, keluar mengundi...undilah parti yg anda sokong..dah..habis cerita...pkr ke, pas ke, bn ke...kite semua sedara sesama islam....ingat tu!

Fairuz Rahman said...

Nam ron= nam rud.patutlaaa....macai macai

pghafizi said...

Trick mcm ni dibuat guna software adobe after effect, buka youtube search adobe after effect green screen motion tracker tutorial. Jom kita ramai2 musnahkan harapan terakhir fitnah dajjal saiful ni.

Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...