Social Icons

Pages

Sunday, April 27, 2014

KURANG AJAR !!! #FACEBOOKER #RBA BUKA AKAUN PALSU MAZIDUL AKMAL SIDIK !!!


tu dia !!! puak RBA dah start main peranan untuk membuat serangan kononnya mazidul yang buat posting di atas.tapi permainan mereka nampaknya terkantoi sebab 2 sebab.yang pertama nama sebenar mazidul.nama sebenar mazidul adalah mazidul akmal sidik,apa jadah belakang nama sidek ??? yang ke 2 ada kerr negeri di malaysia nama serawak ??? kalau nak menipu pun agak-agak lahhh.puak pembangkang ni kalau nak menipu tak sah !!! tapi anda ingat tak hadi awang pernah kata macam tu dulu pasal sarawak ??? mungkin pembangkang nak balas dendam,mereka cipta facebook ni,lepas tu nanti kata UMNO yang buat kerja,itu lahhh pembangkang dan RBA !!! muahahaha

kalau nak tahu facebook sebenar mazidul akmal sidek 


DAN


UNTUK SELANJUTNYA 

yang selain daripada link di atas adalah palsu.kepada puak RBA tak payah nak kencing rakyat dengan permainan anda ok !!! 

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates