Social Icons

Pages

Thursday, September 11, 2014

TU DIAAA !!! PEMIMPIN #DAP JILAT #MATSABU KAW-KAW !!!


Demi mempertahankan amalan nepotisme Anwar Ibrahim,DAP dan PKR berterusan ‘menyerang’ Datuk Seri Abdul Hadi Awang berikutan kenyataan Presiden Pas itu yang bertegas Wan Azizah Wan Ismail tidak layak menjadi Menteri Besar Selangor.Paling biadab apabila bekas Pengerusi Jawatankuasa Kerajaan Tempatan, Kajian dan Penyelidikan Selangor dari DAP,Ronnie Liu MENJILAT dan bertindak membandingkan kebijaksanaan Abdul Hadi dengan Mohamad Sabu selain menyifatkan pihak yang menyokong Presiden Pas itu adalah sebahagian daripada elemen tidak masuk akal. 

Malah tanpa segan silu,Ronnie Liu yang sebelum ini terkenal sebagai tokoh DAP Selangor yang paling lantang menentang beberapa usaha kerajaan Selangor memerangi kemungkaran menganggap Mohamad atau lebih dikenali sebagai ‘Mat Sabu’ sebagai tokoh Pas yang jauh lebih bijak dan jujur,tidak seperti Abdul Hadi. 

“Sebelum mengucapkan selamat malam, saya percaya ramai antara kita kecewa dengan tindak-tanduk yang dilakukan oleh pihak konservatif dalam Pas. Jutaan rakyat di luar sana juga marah dengan Abdul Hadi serta pengikutnya dan wajar untuk mereka berasa begitu tetapi kena ingat, kita tidak hilang semuanya,” katanya.

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates