Social Icons

Pages

Tuesday, October 21, 2014

KANTOI !!! GAMBAR INTIM #ZAIRILKHIRJOHARI DAN #DYANASOFYA !!! #KHIRJOHARI MENIPU RAKYAT ???


tu diaaa !!! sebelum ini,gambar intim zairil khir johari dan dyana sofya tersebar di laman sosial.saya adalah antara yang post gambar tersebut

KLIK DI SINI

UNTUK SELANJUTNYA



saya nak tanya kepada pembaca badut rakyat,adakah gambar di atas menunjukkan gambar itu telah di edit ??? zairil khir johari menagtakan ini semua adalah politik longkang yang ingin menjatuhkan beliau.apa pun kita lihat kenyataan beliau di bawah

Beliau yang juga Ahli Jawatankuasa Eksekutif Pusat (CEC) DAP juga menafikan sekeras-kerasnya sebagai pelaku dalam gambar itu sambil menyifatkannya sebagai fitnah untuk menjatuhkan kariernya sebagai pemimpin Melayu dalam DAP."Saya tak nak komen sangat isu bebal macam ini, cuma hendak cakap politik longkang di Malaysia semakin teruk.Bukan kali pertama difitnah atau menjadi mangsa, sudah tiada isu lain hendak main," katanya menerusi khidmat pesanan ringkas (SMS) kepada Sinar Online,hari ini.Awal pagi tadi,gambar dua mereka menjadi viral apabila ia mula tersebar melalui media sosial WhatsApp dan blog tempatan.Gambar intim sebanyak sembilan keping itu menunjukkan aksi intim didakwa menyerupai Zairil dan Dyana dalam posisi berpelukan sama ada berpakaian secara formal mahupun tidak formal di beberapa lokasi termasuk kereta dan kawasan umum.Salah satu blog yang menyebarkan gambar intim itu bagaimanapun mahu dua pemimpin Melayu DAP tersebut tampil menafikan perkara tersebut. - Sinar Online

nampaknya zairil khir johari dah nafikan setelah saya minta,tapi nampaknya beliau macam nak salahkan UMNO,beliau kata ini politik longkang.kenapa saya persoal dan kata zairil menipu rakyat ??? seperti saya katakan tadi,adakah gambar di atas edit ??? edit tu kat mana ??? ini sebenarnya gambar asli.sapa yang mengaku ??? penyokong puak PR sendiri yang mengaku hal ni.saya hanya tanya,muahahah.jom lihat gambar di bawah.kalau fairuz azhan kata macam ni terpulang pada zairil ambil tindakan terhadap beliau.jangan asyik salahkan UMNO jerr.jangan salahkan orang lain jerrr.ada faham kaaa ??? saya hanya menyampaikan perkara yang benar.kalau silap maafkan saya yekkk wahai pembaca Badut Rakyat



APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates