Social Icons

Pages

Tuesday, October 21, 2014

EKSKLUSIF !!! #KRONOLOGI KE 2 KES LIWAT #ANWARIBRAHIM DAN #SAIFULBUKHARI DIDEDAHKAN !!!


semalam saya telah mendedahkan kronologi 1 untuk kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Mohd Saiful Bukhari.


UNTUK SELANJUTNYA

kali ini saya akan keluarkan kronologi ke 2 kes liwat ini.pada 15 ogos 2008 selepas saiful bukhari di liwat oleh anwar ibrahim,untuk membuktikan kejadian adalah benar,beliau telah melakukan Sumpah Laknat di Masjid Negara.Dalam Islam Al-Mubahalah (المباهلة) membawa maksud al-Mula’anah (الملاعنة) iaitu saling laknat melaknati.Dalam ertikata lain,saling berdoa diturunkan laknat ke atas individu yang berbohong dari kalangan orang yang bersedia bermubahalah.(Sila lihat al-Qamus al-Muhith) Mubahalah ini suatu yang dibenarkan (disyariatkan) di dalam Islam bertujuan menyatakan kebenaran dan memusnahkan kebatilan, juga untuk menegakkan hujah ke atas orang yang berpaling dari kebenaran setelah kebenaran itu ditegakkan ke atasnya.

LIHAT VIDEO DI BAWAH


kali ke 2 saiful bukhari telah melakukan perkara yang sama di mekah.jom lihat video di bawah


sekiranya kalau saiful bukhari menipu rakyat malaysia beliau telah dilaknat oleh Allah SWT.perkara ini tidak boleh main-main.betul tak pembaca Badut Rakyat ??? kalau macam tu kenapa sampai sekarang saiful bukhari tidak dilaknat oleh Allah ??? dah mendirikan rumah tangga pulak tu.cuba anda fikir wahai pembaca belah pembangkang,apa gunanya kita berkumpul dan berdemo di jalanraya serta kononnya nak menegakkan keadilan bagi anwar ibrahim ??? untuk apa ??? ada kerr anwar fikir untuk kita ???

kalau anwar fikir,mesti anwar kerahkan 2 menteri besar dan 1 ketua menteri untuk membela rakyat di negeri masing-masing,beri bantuan yang diharapkan oleh rakyat dan berbakti demi rakyat.betul tak ??? anda faham kan apa maksud saya ??? esok saya akan keluarkan kronologi ke 3 kes liwat ini

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates