Social Icons

Pages

Monday, October 27, 2014

KANTOI !!! GAMBAR INTIM #ZAIRILKHIRJOHARI DAN #DYANASOFYA !!! SAMPAI SEKARANG TIADA LAPORAN POLIS !!! APA CERITA NI ???


Sudah beberapa hari berlalu.Pada hari pertama pendedahan dibuat,Zairil Christopher Lim mengamuk sakan dan mengancam untuk mengambil tindakan undang-undang ke atas sesiapa sahaja yang menyebarkan gambar-gambar intimnya bersama-sama Dyana Sofya.Malah dia turut menfitnah,kononnya gambar-gambar itu sengaja dimuatnaikkan untuk menghancurkan kerjayanya selaku 'anak Melayu' yang paling bersinar dalam DAP bersama-sama Dyana Sofya.Dia cuba menafikan ketulenan gambar-gambar tersebut.Namun pendedahan bekas teman lelaki Dyana Sofya,terus membungkamkan mulut Christopher Lim.Ibu Dyana,Yammy Samat pula cuba membela anaknya dengan menyatakan, tidak mungkin Dyana Sofya bercinta dengan Christopher Lim kerana kononnya dia tahu siapa teman lelaki anak perempuannya yang pernah menjadi calon Parlimen Teluk Intan mewakili DAP beberapa bulan lepas.

Namun sekali lagi,penjelasan daripada bekas teman lelaki Dyana Sofya turut membungkamkan mulut Yammy Samat. Christopher Lim yang begitu garang menggunakan taktik ugutan,terkedu apabila rahsianya bocor dan bobos.Si pemuat naik gambar-gambar tersebut dikatakan,isterinya atau dia sendiri Tempoh lima minit memuatnaik dan kemudian memadamkannya daripada akaun Facebook peribadi Christopher Lim, menjelaskan bahawa pembohongannya tidak mampu bertahan lama.Tengah hari 24 jam selepas pendedahan pertama dibuat,Christopher Lim dan Dyana Sofya dilaporkan akan membuat laporan polis di Balai Polis Pudu.

Ramai wartawan menunggu di pekarangan Balai Polis Pudu,bagaimanapun,satu pesanan ringkas muncul pada tengah hari yang mengatakan laporan polis dibatalkan dan satu penjelasan serta sidang media akan dibuat di Ibu Pejabat DAP Jalan Yew dibuat petang itu.Sekali lagi wartawan bergegas ke Ibu Pejabat DAP dan menjangkakan penjelasan turut melibatkan Lim Kit Siang dan beberapa orang pemimpin DAP yang juga peguam-peguam yang sering ditonjolkan sebagai ternama.Namun semuanya tidak berlaku sebagaimana yang diharapkan.Tiada kelibat Christopher Lim dan Dyana Sofya. Tiada juga kelibat Lim Kit Siang.


Sudah seminggu berlalu semenjak kali pertama gambar-gambar Christopher Lim da Dyana Sofya dalam keadaan intim disebarkan menerusi akaun peribadi Christopher Lim.Sama ada secara sengaja oleh isteri Christopher Lim yang mendapat tahu tentang skandal antara Christopher Lim dan Dyana Sofya atau tidak sengaja oleh Christopher Lim yang tersalah mem'public'kan gambar-gambar tersebut sebelum menyedarinya dan memadamkannya selepas lima minit disiarkan,yang pasti baik Christopher Lim mahupun Dyana Sofya,enggan memanjangkan kes tersebut menerusi laporan dan siasatan polis. 

Perkara ini akan disenyapkan dan Christopher Lim akan hanya berhenti pada ayat,FITNAH UMNO... sama seperti yang dilakukan oleh Lim Guan Eng apabila terkantoi dalam banyak perkara... 

Mengapa ya? - SC

ADAKAH DISEBABKAN 1 PERKARA YANG TELAH TERBONGKAR ZAIRIL TAK NAK BUAT LAPORAN POLIS ???


UNTUK SELANJUTNYA 

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN

4 comments:

Hamidi SP said...

Video ehem ehem takde ke? Dedah je kepincangan akhlak pemimpin2 pakatan haram tu, biar rakyat terutama cacai bangkang tahu siapa ketua mereka..huhu

Anonymous said...

dah repot tapi kat balai polis uganda.

Anonymous said...

Kalau takde report, maka betul la perbuatan jijik depa tu.
Dah la buat maksiat jijik, menipu jijik..memfitnah pulak kononnya orang lain buat fitnah jijik kat depa. Typical dog and pig style.

Anonymous said...

Nama dia bukan bin khir johari. Nama dia Lim kalo mengikut perundangan Islam. Sebab dia bukan anak asli khir johari. Ada paham. Orang kapir main bedal aje...

 
 
Blogger Templates