Social Icons

Pages

Wednesday, December 17, 2014

KURANG AJAR !!! #ALIABDJALIL MENGHINA @KHAIRYKJ !!!Selepas mengejutkan ramai dengan berita palsu bahawa aktivis sosial,Ali Abd Jalil dibawa pulang ke Malaysia oleh Interpol’ (polis antarabangsa),dia kini didapati semakin lantang mengkritik Menteri Belia dan Sukan yang juga Ketua Pemuda UMNO,Khairy Jamaluddin.Menurut entri terbaru dalam laman Facebooknya,Ali mendakwa Khairy Jamaluddin yang juga merupakan Ketua Pemuda UMNO tidak berani untuk berdebat dengannya. 


“Aku berjaya buat dia tutup mulut! Bukan aku nak berlagak,cuma nak bagitau kalau si KJ hendak berlagak Malaysia macam bapak dia punya, dia tu bukannya orang Malaysia. Lahir dan membesar di luar negara lebih 20 tahun.Dia hidup kaya raya,tidak pernah rasa susah langsung selepas itu berkahwin dengan anak Tun Abdullah Ahmad Badawi,” tambahnya.

Ali juga mendakwa,Khairy tidak perlu bersusah payah untuk dilantik menjadi Ketua Pemuda UMNO, malah sebagai Menteri Belia dan Sukan. “Yang UMNO pun bodoh,pergi lantik KJ jadi ketua pemuda buat apa? Dia bukan tahu pasal Malaysia,” katanya. 

Dalam pada itu,Ali juga berpesan agar Khairy mencerminkan diri sendiri terlebih dahulu sebelum mempertikaikan orang lain. Katanya Khairy hanya tahu bercakap saja dan menganggap menteri itu sebagai seorang yang tidak mempunyai jati diri. “Dalam perhimpunan UMNO ‘pong-pang’ bercerita pasal ketuanan Melayu, ajak debat tidak berani,” katanya, lapor TRP.

KALAU BERANI BALIK MALAYSIA LAAHHH !!!

SETAKAT POST KAT FACEBOOK BUAT APA !!!

DAH TENGOK KER DEBAT KJ VS RAFIZI WAHAI ALI ???

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates