Social Icons

Pages

Monday, April 06, 2015

#PRKPERMATANGPAUH !!! TU DIA !!! #WANAZIZAH DAH MULA KEMPEN !!! TAK ADA ORANG LAIN KERRR YANG LAYAK ???


khabarnya Jijah Kipas Lipas balik ke kawasan seperti mana dia pernah balik ke bumi Kajang 1 ketika dulu.dari lagaknya tu boleh kita katakan dia lah bakal calon PKR yg akan bertanding dalam PRK Permatang Pauh nanti.Tapi ada cerita lawak,balik dan bersiar-siar dengan kipasnya di Up Town PERDA.Pandai puak-puak politik macam ni,dia cari tempat orang ramai nak tunjuk muka welfare utk meraih undi.yang join pulak tu si ADUN lembap Penanti,elok lahh tu !!! cuba aanda tengok apa yang mereka tunjuk tu,lain macam jerr ??? lihat gambar di bawah


tu diaaa !!! Jijah tunjuk jalan kat Up Town berlubang,jadi mungkin dia akan bawa isu ni ke Parlimen nanti kalau dia menang kerusi Permatang Pauh.Jadi kepada warga Permatang Pauh janganlah lupa untuk mengundi dia nanti sebab dia nak tampung lubang tu !!! Inilah dia MANIFESTO Jijah dalam PRK Permatang Pauh nanti.LUBANG di Up Town akan tutup !!! Apa punya bingai daa..Agak-agak leree,janganlah teruk sangat apa alasan sekalipun penyebaran gambar semacam ni jelas memperlihatkan betapa dungunya si Jijah ni.

dalam gambar tu,nampak tak ramai orang berpusu-pusu salam dengan beliau ??? Tak nampak ker ??? Ish ... ish ... ish ... kesian..kalau diperhatikan betul-betul gambar atas sekali,kakak yang kat belakang tu buat dek jerr..Aku shopping lagi bagus !!! Untuk pengetahuan semua bukan setakat lubang,Sampah bau busuk lagi menjijikkan dah lama terbarai di kawasan sendiri. 

Tak buat apa pun selama ni ??? Baru sekarang terhegeh-hegeh bila terdesak nak meraih undi.Sementara itu dari serambi Mekah ada cerita lain.kabornya puak-puak PAS dikatakan tak mau turun bantu puak PKR masa PRK Permatang Pauh nanti.bukan pasai apa,pasai tok2lebai dah marah kerana PKR terang-terang tak bantu mereka dan tolak hudud.Mamposlah Jijah Kipas Lipas terkangkang koyak gamaknya.kali ni baru dia ada akai !!! tak percaya ??? jom lihat gambar di bawah


APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN

Post a Comment
 
 
Blogger Templates