Social Icons

Pages

Monday, October 05, 2015

KANTOI !!! #PKR MAKIN KALUT !!! USAHA DALAMAN SINGKIRKAN #AZMINALI #DEIG DIDEDAHKAN !!!


Plot untuk menyingkirkan Azmin Ali dari kerusi Timbalan Presiden PKR makin bertiup kencang di kalangan majlis pimpinan tinggi PKR.Presiden PKR bersama beberapa naib presiden sedang mengatur langkah untuk bertemu dengan Perdana Menteri sebagai jalan terakhir untuk membebaskan Anwar Ibrahim.mengikut sumber dalaman,plot yang dirancang mengikut skrip sepertimana pembebasan Anwar semasa perintahan Pak Lah.Namun mereka terlupa bahawa Datuk Seri Najib tidak mungkin mengulangi perkara yang sama dimana setelah anwar bebas,wujud gerakan bawah tanah untuk menjatuhkan kepimpinan Pak Lah pada masa itu.adakah anda masih ingat lagi dengan desakan dari beberapa pihak mendesak agar Pak Lah berundur ??? 

kenapa Azmin tidak bersama dengan gerakan ini ??? ingat lagi LANGKAH KAJANG yang dirancang untuk menaikkan Anwar Ibrahim sebagai Menteri Besar Selangor ??? namun disebabkan Anwar disabitkan kesalahan liwat,maka kerusi tersebut beralih tangan kepada isterinya Wan Azizah.penyingkiran Khalid Ibrahim juga salah satu dari agenda LANGKAH KAJANG tersebut.kenapa Azmin dilihat berkecuali dalam isu komplot pembebasan Anwar ??? Azmin masih lagi bergantung harap kepada sokongan PAS yang kini menunggu usul sama ada sokongan Menteri besar Selangor ini kuat kepada PAS atau AMANAH yang baru ditubuhkan.Azmin terpaksa berhati-hati dalam apa jua rancangan agar kerusi Menteri Besar Selangor tidak hilang dari genggamannya. 

isu DEIG ??? tentangan dari rafizi ramli serta tony pua mula merimaskan Azmin.serangan dari dalam pakatan sendiri juga dilihat cuba membunuh karier politik Azmin.kata dua terhadap rafizi dan tony pua,shut up or i'm gonna kick you out.Kini serangan dari belakang nampaknya dilakukan secara bertalu-talu agar Azmin kalah semasa pemilihan parti ataupun disingkirkan secara undi tidak percaya kepada timbalan presiden PKR ini.kita tunggu dan lihat...

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates