Social Icons

Pages

Friday, July 29, 2016

#TUNMAHATHIR #TUNM !!! FAKTA ANTARA JASA DAN KHIANAT DIDEDAHKAN !!!


JIKA seseorang sudah berjasa 30 tahun yang lalu tapi kemudian dia mengkhianati 10 tahun akhirnya.Apakah penilaian kita terhadapnya? 'AZAZIL' juga sudah beribadat kepada Allah beribu-ribu tahun,namun berakhir dengan ingkar kepada perintah Allah pada saat akhirnya,maka sehingga kini dia tetap diletak kedalam golongan laknatullah.

BERCERITA tentang Tun Mahathir,ramai yang membelanya.Mereka menyerang UMNO dan kepimpinan UMNO serta mencaci kepimpinan UMNO tanpa sedikit pun sifat timbang rasa hanya kerana mereka menyokong Tun Mahathir.MEREKA berselindung disebalik ungkapan “Tun Mahathir banyak jasa”.Banyak mana pun jasa Tun Mahathir,banyak lagi jasa parti UMNO kepadanya.Apa saja jasa Tun Mahathir,sebenarnya jasa itu datang dan mampu ditabur hanya sebab dia menjadi Presiden UMNO. UMNO lah yang sebenar nya berjasa kepada Tun Mahathir.Mampukah Tun Mahathir bina KLCC jika dia bukan Presiden UMNO yang menjadi Perdana Menteri? Kekayaan kroni dan anak nya tidak dirasai jika dia tidak menjadi Presiden UMNO. 

TUN MAHATHIR mungkin hanya seorang doktor kepada pesakit di Pekan Rabu Alor Setar jika parti UMNO tidak menjadikan dia Presiden.Orang masih tidak lupa seorang Presiden yang telah memusnahkan UMNO dan digantikan dengan UMNO baru! ISU sebenar hari ini,Tun Mahathir menyerang UMNO kerana Najib Razak enggan akur kepada permintaannya yang berjela-jela dan tanpa henti. Tun M terlupa dia bukan lagi Presiden UMNO.Tapi beliau masih mahu menjadi alat kepada kroni dan taikuun sahabat nya.

DULU Abdullah Badawi pun rimas dengan Tun Mahathir yang sentiasa menggangu pentadbiran nya.=Pak Lah yang melulus tetapi permintaan datang dari Tun M.Akhirnya Pak Lah kata kepada Tun Mahathir “siapakah PM?" Akibat itu Tun M terus buat gerakan menjatuhkan Pak Lah seperti yang kena pada DS Najib hari ini.DEMI kelansungan parti dalam menghadapi serangan Tun M UMNO tidak melupai jasanya.Tetapi yang ditentang oleh UMNO ialah "onar" Tun M.Tun M tidak pernah kenang jasa UMNO dan ahli kepadanya yang telah menjadikan dia sebagai Presiden selama 22 tahun.  


JAWABlah secara ikhlas.

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates