Social Icons

Pages

Friday, May 19, 2017

KURANG AJAR !!! #RAFIZIRAMLI FITNAH LAGI !!! #INVOKE APA CERITA ??? TAK NAK JAWAB KERR ???Seorang aktivis media sosial hari ini membuat laporan polis terhadap satu fitnah oleh Rafizi Ramli terhadapnya.Rafizi telah menuduh beliau menerima 'dana' daripada Perdana Menteri sebagai imbuhan menyokong pentadbirannya selama ini.Rafizi yang kebelakangan ini tergugat dengan desakan netizen berkaitan sumber kewangan serta dana berkaitan INVOKE miliknya seperti 'mati akal' dan memilih membuat tohamahan terhadap aktivis media yang bergambar bersama Najib dalam satu majlis. 

Seperti yang diketahui semua,Rafizi tidak berani membentangkan sepenuhnya kos keseluruhan bagi menjalankan operasi Invoke yang dikatakan mencecah ratusan ribu ringgit.Beliau pernah melampirkan laporan kewangan Invoke bagi tahun 2015 tetapi laporan berkenaan seperti menyembunyikan sesuatu.Umum mengetahui sikap Rafizi yang suka memfitnah sesiapa sahaja yang boleh menggugat usahanya menjatuhkan BN.Apabila beliau di gasak aktivis media mengenai Invoke,maka Rafizi mencari jalan mengalihkan perhatian umum.Ini strategi Rafizi selama ini bagi mengelakkan sebarang persoalan berkaitan pembangkang berpanjangan tetapi kali ini beliau salah langkah apabila tindakan melaporkan tohmahan dipanjangkan ke pihak berkuasa. Adakah Rafizi takut SPRM menyiasat dari mana sumber kewangan sebenar Invoke? 

Gaji serta elaun beliau sebagai Ahli Parlimen tidak memungkinkan beliau mampu membiyai keseluruhan operasi.Cubaan Rafizi mengalih perhatian dengan jualan bercetak perkataan Invoke juga meragukan kerana barangan yang ditawarkan tidak sepatutnya mencecah harga seperti dilampirkan dalam iklan jualan Invoke.Selama ini Invoke mengaut duit Rakyat tanpa mereka sedari akan penipuan secara terancang Rafizi melalui jualan 'tidak masuk akal'

ANDA NAK LAGI CERITA PENIPUAN RAFIZI RAMLI ???


UNTUK SELANJUTNYA

APA KOMEN ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN

No comments:

 
 
Blogger Templates