Social Icons

Pages

Thursday, December 19, 2013

EKSKLUSIF !!! WAJAH SEBENAR SIAPA #REJIMENANARKI YANG MENGHINA DYMM SULTAN JOHOR DIDEDAHKAN !!!



gambar di atas adalah wajah sebenar rejimen anarki yang selalu menghina DYMM Sultan Johor.nak tahu di mana saya dapat maklumat sebenar ini ??? jom lihat statement di bawah

Hari ini kami hadiahkan pada anak anak Johor siapa dia Rejimen Anarki yang selalu suka maki hamun DYMM Sultan Johor kami yang amat2 humble.Rejimen Anarki....dulu kami dah pun bagi amaran supaya kerja2 hina Sultan ni di berhentikan tapi apa kamu reply ???

Ini dah terlampau genster sangat la ya berapi rapi buat amaran pada pasukan keselamatan konon nak langgar polis.Baik...kita tengok jauh mana kehebatan gertakan anak jantan kamu.Kami nak lihat.Kepada yang baca post ini kami mohon share kepada orang ni agar sampai ke pengetahuan dia bahawa dia REJIMEN ANARKI telah di identify dgn kerjasama jaringan tuan lama akaun ni.\

Salinan ic pun kami dah dapat cuma buat masa ni BLASTING info cuma dapat kebenaran setakat ini sahaja.Kamu nak langgar polis masa tahun baru kan ??? Pastikan kamu ada di barisan paling hadapan sekali.Bukan polis pdrm yang tunggu kamu langgar tapi ORANG LAIN.Kalau takut kamu rasa terancam boleh lah buat report polis.....ingat sahabat2.....SILA SHARE MAKLUMAT REJIMEN ANARKI NI. Kita cabar dia pulak.Kalau berani DUDUK PALING HADAPAN SEKALI MASA MALAM TAHUN BARU NANTI.

Ugut lah lagi ye dalam inbox.....oh ya.....kamu boleh siap siap lantik peguam perempuan yang selalu usung gitar tiap tiap pagi sabtu di dataran KL utk jadi peguam bela kamu....apa nama dia? Kami lupa lak......hihihihi....tak perlu la nak cari kami siapa....jauh kami ni....kena berenang Selat Melaka kalau nk cari kami....nasihat kami jangan buang masa yaaa.....cepat lantik peguam bela.....sapa baca ni tolong share share kan maklumat ni..


APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates