Social Icons

Pages

Monday, March 17, 2014

KURANG AJAR !!! #LATHEEFAKOYA PERTIKAI KEHILANGAN #MH370 !!!


ini dah kurang ajar !!! kenapa nak libatkan keluarga mereka dalam isu kehilangan pesawat MH370 ??? anda kena faham pencarian ni susah,bukan senang pun !!! kang saya kata bingai memang bingai,terpaksa laahh cakap latheefa koyak ni bingai.Kalau nak tahu kejadian yang benar,mangsa semua hidup atau mati dah lama kerajaan akan ulas.tak payah nak gi cari kat indian ocean lah bodoh.Apa anda menyalak ni ??? Merapu dan Meroyan itu ajer yang anda tahu kann ??? Tak ada hasil lah tu nak cuba jadi popular,muahahaha

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates