Social Icons

Pages

Sunday, March 09, 2014

KURANG AJAR !!! #VESHALININAIDU PERTIKAI KENYATAAN PM DS @NAJIBRAZAK BERKENAAN #MH370 !!!


1 lagi kenyataan telah di kesan.veshalini naidu mempertikai kan kenyataan PM DS Najib Razak berkenaan pesawat MH 370.apa masalah perempuan ni ??? anda tau apa yang sedang berlaku ??? apa pun bagi mereka siasat dulu kejadian sebenar.jangan main sembur jerr.tunggu dan lihat dulu.jawapan di bawah akan menerangkan segalanya.ada juga yang mengatakan terhempas dan macam-macam lagi.lihat jawapan sebenar

kalau anda kata pesawat terhempas,Sebenarnya tiada bukti kukuh pesawat terhempas.Tiada kesan minyak atau serpihan ditemui.Malahan ELT dan blackbox pun tak der signal.Tower Hong Kong sahkan ada contact jam 1.20 pagi dalam kawasan pengawasan Hong Kong.Kapal terbang ni ada 8 unit ELT atau Emergency Locator Transmitter.ada dua jenis iaitu Manual dan Automatic.Automatic ada beberapa jenis antaranya G-Force ELT dan Automatic Hydrostatic Release Unit atau HRU.Apabila terhempas kat darat.G-Force automatic released dan hantar signal emergency.HRU berfungsi automatik apabila kena air pada kedalaman tertentu.direleasekan dan terapung..ada juga yang guan Marine Unit yang boleh berfungsi sehingga kedalaman beberapa km.Selagi tiada bukti sah yang menyatakan Kapal Terbang ni terhempas.Kerajaan tidak akan mengeluarkan sebarang pengesahan dan kenyataan.


APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates