Social Icons

Pages

Friday, April 11, 2014

AHLI PARLIMEN #PEMBANGKANG TUNJUK KEBODOHAN DIRI DI #PARLIMEN !!!


1.propaganda terbaru dari ahli parlimen pembangkang dari DAP.Kempen bawa anak ke Parlimen tunjuk minta simpati kepada rakyat Malaysia bertapa susahnya menjadi ahli Parlimen.Apa kejadah semua ni ???

2. Nampak gayanya sampai bila rakyat hendak diperbodohkan oleh Yang Bodoh-bodoh sekalian.undi mau kerja macam hampeh.kalau saya tertengok Yb ni terhegeh-hegeh usung anak dalam parlimen memang kena maki dan sumpah seranah dari saya.itu tanggungjawab sendiri.kalau tanggungjawab sendiri pun tak boleh nak urus macamana YB-YB sekalian nak urus rakyat ??? alamat dari menyatakan suara rakyat kepada suara sendiri.sekadar lepas tengkuk sendiri. 

3. kebiasaannya kebanyakan YB lelaki yang saya kenal pun tak bawak anak ke hulu kehilir Al maklumlah memang rakyat faham tugas YB ni memang sibuk memanjang membawa sampai ke malam.kalau YB BN nya sibuk dengan perlaksanaan Dasarnya,tugasanya terhadap rakyat berbeza pula YB Pakatan Pembangkang ni sibuk nak anjur demo sini sana.brainstorming siang malam rancang nak guling kerajaan. 

4. Tindakan yang maha bangang ni boleh dikategorikan sebagai bangang abadi.mana tidaknya tindakan mereka ini sesungguhnya memalukan Malaysia.kepada YB DAPings sekalian kalau nak berlakon pon janganlah sampai over sangat.saya harapkan kepada semua nilai sendiri dengan mata hati elok kerrr tak tindakan mereka ini.

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates