Social Icons

Pages

Thursday, April 10, 2014

KANTOI !!! #KHALIDIBRAHIM BERHUTANG RM3 JUTA DENGAN PEREMPUAN SIMPANAN ???


Pemilihan didalam PKR semua orang tahu sudah menjadi medan mendedahkan pekung lawan masing masing.Pelbagai cara digunakan malah cerita didalam kain turut keluar asalkan dapat membuat pembunuhan character individu yang bertanding.Mungkin cerita ini ada kaitan dengan pemilihan PKR apatah lagi semua orang tahu berlaku pertelingkahan besar didalam PKR Selangor.Siapakah perempuan simpanan yang dimaksudkan ??? Siapakah MB yang dimaksudkan ??? Anti korupsi,anti rasuah dan pelbagai anti hanya omong kosong saja.Puak pakatan sendiri memang terpalit apatah lagi sudah punyai kuasa maka mereka tidak dapat lari daripada peluang untuk memenuhkan kantung masing masing.

Menurut sumber,bekas perempuan simpanan itu yang merupakan seorang ahli perniagaan telah memohon satu projek dengan MB pada tahun lepas.Tetapi,sumber itu menambah,MB kata tunggu selepas pilihanraya umum 5 Mei 2013.Setelah pilihanraya umum berlalu,MB dikatakan mungkir janji dan enggan meluluskan projek tersebut kepada janda yang berusia 30an itu.Bagaimanapun,perempuan simpanan MB berkata jika MB tidak mahu meluluskan projek MB hendaklah memberinya sebanyak RM3 juta. 

Pada tahun lepas MB telah memberi RM800,000 kepada ahli perniagaan tersebut dan bakinya sebanyak RM2.2 juta akan dibayar kemudian.Setelah setahun berlalu,bekas perempuan simpanan MB itu tidak puas hati kerana MB belum menunaikan janjinya untuk membayar baki sebanyak RM2.2 juta.Bekas perempuan simpanan MB itu dikatakan telah berkahwin dengan lelaki lain apabila hubungan mereka telah diketahui oleh isteri MB. 

ANDA NAK LAGI JAWAPAN SEBENAR ???

KLIK DI SINI

UNTUK SELANJUTNYA

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates