Social Icons

Pages

Monday, April 28, 2014

KANTOI !!! PENIPUAN DAN TAKTIK KOTOR #PEMILIHANPKR DIDEDAHKAN !!!


anda rasa apa yang berlaku dengan gambar di atas ??? ini lah namanya parti kelentong rakyat A.K.A PKR !!! 1 demi 1 penipuan dalam pemilihan PKR telah di bongkar.kali ini dalam hotel.Penipuan,manipulasi dan pembohongan kesemua ini memang darah daging PKR. Mereka ini siang malam berkokok BERSIH.tapi apa dah jadi ???

Pemilihan didalam parti sebelum ini semua orang tahu dicemari dengan penipuan kertas undi dan pengundi hantu.Kemudian sana sini berlaku pergaduhan semasa proses membuang undi.Video pun tersebar dengan cukup meluas malah ada juga aksi bertumbuk di selang seli dengan jeritan dan tangisan.Selepas PRU13,parti yang mempunyai “Anugerah Tuhan” ini cukup champion dengan Bersih.Nah pemilihan parti saling tak tumpah dengan DAP

Gambar dibawah tersebar meluas dikalangan pencacai PKR,apabila berlaku proses mengundi didalam bilik hotelbilik di Hotel Seng Chong,Simunjan Sarawak.Menurut sumber beberapa orang ditugaskan memangkah didalam bilik hotel untuk memenangkan calon tertentu.lihat gambar di bawahAnda lihat sendiri gambar di atas dan bagaimana penipuan di lakukan,mereka ini gerembolan yang sama menjerit kononnya 40ribu bangla pangkah BN.Apabila kita minta bukti sorang bangla pun tak dapat.Kemudian anjur road tour Blackout.kononnya mahu jatuhkan kerajaan seolah mereka kalah PRU13 sebab penipuan undi !!! kalau dah kalah,kalah lahhh !!! sapa yang tipu sekarang ???

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates