Social Icons

Pages

Saturday, June 07, 2014

EKSKLUSIF !!! VIDEO PENUH RAKYAT #SELANGOR BANTAH PROJEK #KIDEX DIDEDAHKAN !!!


tu diaaa rakyat selangor terutamanya kawasan petaling jaya mengamuk pulak pasal projek Kinrara-Damansara Expressway (KIDEX).dalam satu kenyataan sebelum ini,Menteri Besar Selangor Tan Sri Khalid Ibrahim melalui kerajaan Negeri Selangor akan tetap meneruskan projek Kinrara-Damansara Expressway (KIDEX) walaupun diberi tekanan hebat oleh Ahli Parlimen DAP,Gobind Singh Deo dan juga penduduk di kawasan Petaling Jaya.

Pada pandangan saya,rakyat di Selangor khususnya sudah semakin besar kepala semenjak mereka mengundi PR sebagai kerajaan negeri.Mereka berpendapat kerajaan negeri HARUS dan WAJIB mendengar segala pendapat mereka berkaitan hal pentadbiran negeri.Macamlah Menteri Besar dan EXCO yang dipilih oleh rakyat ini semua bodoh dan tidak dapat berfikir dengan baik.Menteri Besar telah memberikan penjelasan yang terang berkaitan KIDEX iaitu : 

"Adalah baik untuk kita mendengar penerangan bagaimana perancangan untuk selesaikan kesesakan jalan raya hari ini dan 20 tahun akan datang.Sebagai profesional,saya tidak boleh buat keputusan atas desakan hanya berlandaskan pemikiran politik saja tetapi kena ambil kira kepentingan rakyat," katanya kepada pemberita di Shah Alam hari ini.

TAK PERCAYA ???

KLIK DI SINI

UNTUK SELANJUTNYA 

There you go,projek KIDEX dilakukan adalah untuk menyelesaikan masalah kesesakan lalu lintas yang dihadapi oleh rakyat Selangor dan Kuala Lumpur SETIAP hari bila hendak ke tempat kerja.Bila ada kesesakan lalu-lintas,rakyat complain kata kerajaan tidak buat apa-apa,tetapi bila rakyat ambil inisiatif sebegini rakyat juga komplain pula benda ini tidak betul.Saya rasa orang di Petaling Jaya yang bantah KIDEX ini semua sakit otak dan pentingkan diri sendiri sahaja.Pada hemat saya,kes KIDEX ini akan menjadi seperti kes Project Langat 2,bangkang dari longkang oleh rakyat Selangor akhirnya semua penduduk Selangor dan Wilayah Persekutuan tidak ada air.

Kan Bodoh namanya tu.NGO SAY NO TO KIDEX ini pun biadap dan kurang ajar,bila pihak KIDEX buat engagement mereka serang pihak KIDEX macam orang tak ada pendidikan

LIHAT VIDEO DI BAWAH




Dengan sikap macam ini,memang orang Selangor terutamanya orang dalam Video diatas semua sakit otak dan hanya suka bangkang apa saja pembangunan yang dibawa oleh rakyat kerana sifat pentingkan diri sendiri mereka.Dulu mereka buat dengan kerajaan BN,sekarang kerajaan PR pun kena dengan puak ni.Good luck kepada kerajaan Baru (jika ada) selepas PRU-14 nanti hendak melayan puak-puak ini.

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates