Social Icons

Pages

Monday, August 11, 2014

KEMELUT #PKR DAN #KHALIDIBRAHIM !!! KANTOI !!! RUPANYA #ANWARIBRAHIM MAIN KOTOR !!!


Wah !!! Semakin menarik perkembangan terkini dalam isu kemelut kepimpinan Pakatan Haramjadah tu di Selangor tu. Sampai tahap, ada ADUN pulak yang hilang.Dalam satu laporan yang didedahkan oleh sahabat blogger SH,Flying Kick menyatakan sekurang -kurangnya tiga orang ADUN sudah pun menghilangkan diri.ADUN - ADUN tu pulak terdiri dari kalangan wakil dari PKR sendiri. Bukannya wakil dari parti lain. Dan mereka ni memang didakwa penyokong kuat Khalid Ibrahim. Turut didedahkan dalam blog tersebut,ketiga - tiga ADUN PKR tu dah buat perjumpaan dan tindakan mereka nanti akan jadi pencetus kepada beberapa orang lagi ADUN lain.

Sumber yang mendedahkan perkara tersebut kepada blogger Flying Kick turut menjelaskan, langkah yang diambil tiga orang ADUN tu memang satu tindakan yang berani.Katanya,sebelum Pilihan Raya Umum yang lalu,Si Ketua Penipu tu telah memaksa calon - calon PKR menandatangani akujanji untuk tidak keluar dari parti jika menang.Sekiranya mereka bertindak sedemikian, maka boleh disaman sebanyak RM 5juta setiap seorang dimahkamah kerana engkar dengan akujanji yang dibuat. Akujanji tersebut dibuat memandangkan Si Ketua Penipu tu dah mula hilang kepercayaan terhadap calon - calon yang bertanding dalam Pilihan Raya Umum yang lalu.Maka,kemungkinan ketiga - tiga orang calon PKR yang dilaporkan menghilangkan diri tu bakal disaman sebanyak RM 5juta memang wujud. Kebarangkalian tu tetap ada. Apa yang pasti, langkah yang akan diambil oleh ketiga - tiga ADUN PKR tersebut sudah pasti akan menyukarkan Si Ketua Penipu tu untuk buat "Undi Tak Percaya". 

Ianya akan menyusahkan usaha Si Ketua Penipu tu nak bawak 35 orang ADUN mengadap Tuanku Sultan Selangor bagi menyokong usaha menggantikan Khalid dengan isterinya. Tapi, apa boleh buat. Si Ketua Penipu tu tak boleh nak salahkan orang lain sekiranya perkara itu benar - benar berlaku kelak. Sebab semua idea taktik kotor macam ni hasil ilham dia jugak !!! Sendiri korek lobang,sendiri terjun la brader !!! - Semut Hitam 

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN 
Post a Comment
 
 
Blogger Templates