Social Icons

Pages

Wednesday, August 27, 2014

TU DIAAA !!! #FAEKAH MEMBELASAH #ANWARIBRAHIM DAN #PAKATAN #PEMBANGKANG KAW-KAW !!!


Makin hari,Faekah Husin semakin menyakitkan hati Anwar Ibrahim dan konco-konconya dalam PKR.Tidak cukup dgn PKR,DAP juga semakin sakit hati dgn Faekah Husin.Ada sahaja yg dicuit oleh Faekah Husin menerusi Twitternya dan setiap kali dicuit,setiap kali itulah juga,kurap panau,tokak dan bisul bernanah terserlah dalamm PR yg selama ini disembunyikan dan ditutup dgn cerita SEMUA SALAH UMNO !!! Debaran Anwar Ibrahim dan isterinya,konco dan macai mereka semakin bertambah.Kongres yang dibuat di Shah Alam dengan ehsan Khalid Ibrahim dan Faekah Husin,dah jadi perhimpunan budak-budak sekolah.Tak selayaknya dibuat dan dianjurkan dlm Stadium Melawati sebaliknya cukup kalau sekadar menyewa sebuah balai raya di pantai Morib memandangkan jumlah kehadiran perwakilan dan peserta Kongres terlalu papa A.K.A sikit !!!


jumlah yang mendengar ucapan berapi-rapi Azmin Ali dan pemimpin PKR yg lain,tak mencecah seratus org pun.Lebih banyak kerusi dari orang.Anwar Ibrahim pula sepanjang kehadirannya,berwajah kelat,dalam tekanan dan cukup susah nak senyum.Dia lebih banyak pegang dahi dan tunduk berbanding melihat kerusi kosong di hadapannya.Kenyataan yang dikeluarkan oleh Faekah Husin memang sedap didengar.PKR dan DAP sekarang ini cuba mengingatkan semula cerita kononnya UMNO Perak telah merampas kerajaan yg sah pd Feb 2009 walaupun hakikatnya,kerajaan yang sah itu sebenarnya kehilangan majoriti dlm DUN.Sedangkan di Selangor,yang digulingkan adalah Khalid Ibrahim,orang mereka sendiri yang kemudian dipecat demi mewajarkan tindakan menaikkan Wan Azizah atau Azmin Ali.

UMNO dan BN,langsung tidak terlibat,baik secara langsung atau secara tidak langsung.Yang duk kalut dan bercempara sesama sendiri adalah PKR,DAP dan PAS.Kerana itulah,Faekah Husin melemparkan sindiran tajam kepada PR,khususnya para pemimpin PKR seperti Azmin Ali,Anwar Ibrahim,Wan Azizah,Rafizi Ramli mahupin Zuraida Kamaruddin.Kerajaan haram mana pula yang nak rampas kerajaan negeri Selangor dari tangan PR ??? UMNO ??? BN ??? Khalid Ibrahim ??? Sultan Selangor ???

Memang betullah cakap Faekah Husin,dulu mereka beria-ia kata Kerajaan Haram UMNO-BN Perak,sekarang disebabkan UMNO tak wujud di Selangor,Kerajaan Haram tu ditalakan sesama sendiri pula dan sudah tentulah yang dikatakan Kerajaan Haram itu adalah PAS yang kini mempunyai peluang terbesar utk salah seorang ADUNnya dilantik sebagai Menteri Besar Selangor !!!

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates