Social Icons

Pages

Monday, March 09, 2015

BONGKAR !!! PUNCA SEBENAR DEMO #KITALAWAN GAGAL DIDEDAHKAN !!!


kelmarin,puak pembangkang mengatakan mereka telah berjaya mengumpulkan 10 ribu orang.betul kerr 10 ribu orang ??? rupanya menreka tahu demo ini gagal !!! kenapa ?? jom kita lihat gambar di bawah


yang datang sebenar cuma bukan 10 tapi 2 ribu orang sahaja.mana 10 ribu yang dikatakan tu ??? kata sampai 10 ribu ??

NAK TAHU PUNCA SEBENAR DEMO GAGAL ???


Kononnya nak buat himpunan bebaskan Anwar ala ARAB SPRING !!! Ternyata mereka sudah TERSILAP ARAB untuk dibela.Tiada siapa berani bakar diri demi PELIWAT TEGAR.Memang dah SAH PELIWAT, mana ada orang nak datang join.tu kan banduan biasa bukan banduan politik pun seperti yang diwar-warkan !!! yang best nyaaa mula-mula kata biar angin,hujan,petir datang kami takkan berganjak !!! tak sampai 10 minit hujan turun semua berterabur lari !!! lepas tu lari dari tujuan asal iaitu SOGO !!! itu ke dinamakan pejuang ??? muahahaha

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates