Social Icons

Pages

Thursday, October 29, 2015

BREAKING NEWS !!! KERAJAAN NEGERI SELANGOR BUAT KERJA GILA !!! MANA JANJI NAK BELA RAKYAT ???


MAKIN menggila nampaknya kerajaan PKR Selangor hari ini.Semua nak naik.Kalau semua naik lepas tu boleh lah salahkan BN macam BN pulak yang perintah negeri Selangor ni.Surat yang telah diterima oleh para peniaga pasar malam iaitu 90% daripadanya adalah peniaga orang Melayu,mendesak supaya para peniaga membayar sewa tapak pasar malam dengan kadar sewaan yang baru berharga RM144 setahun. 

Dengan tambahan bayaran fi proses lewat sebanyak 10% dari kadar fi lesen.Dahsayat Kerajaan Selangor nak cari duit buat isi kantong masing-masing. Peniaga Melayu terus diperah tanpa memikirkan kesengsaraan mereka.Katanya negeri berkebajikan tapi apa yang kebajikan? 

KEBAJINGAN adalah! Tekan lagi orang MELAYU! Desak lagi orang MELAYU! Hanya itu jelah kelebihan yang ada pada kerajaan negeri Selangor hari ini yang bertuankan DAP yang sememangnya anti Melayu dan anti Islam.Maka boneka-boneka Melayu dalam PKR,PAS,PAN terus membisu dan buat-buat pekak sebab takut hilang kuasa dan dipinggirkan oleh DAP. Apa sudah jadi??? - JB

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates