Social Icons

Pages

Monday, August 08, 2016

RANGKAIAN #3M !!! AKHIRNYA TERBONGKAR JUGA RAHSIA MEREKA !!!


akhirnya terbongkar juga rahsia sebenar siapa 3M ini.kita lihat dulu apa yang terjadi sebelum ini.Jika dirujuk pada awal pertikaian Tun Dr Mahathir Mohamad terhadap Datuk Seri Najib Tun Razak sebelum ini,beliau mendakwa hanya mahu menjatuhkan Datuk Seri Najib dari kerusi Presiden UMNO dan seterusnya jawatan Perdana Menteri sahaja.Sekiranya ditinjau pula ‘auta’ mereka di depan ahli dan penyokong UMNO,mereka masih menyatakan konon mahu menggulingkan Datuk Seri Najib sahaja dari kedudukan beliau dan mereka bukan mahu menjejaskan UMNO atau Barisan Nasional.Namun kini,segalanya jelas bahawa setelah gagal menjatuhkan Datuk Seri Najib dari dalam parti,mereka mahu menubuhkan sebuah parti baru.Apa maksud menubuhkan parti baru ??? Parti baru itu bertujuan untuk menjatuhkan Datuk Seri Najib atau UMNO/BN ??? Adalah jelas kini bahawa Mahathir dan konco-konconya berhajat sangat untuk menjatuhkan UMNO dan BN.Tindakan itu ada sama tujuannya dengan pihak pembangkang yang selama ini berpuluh tahun cuba menjatuhkan parti kerajaan itu. 

Jadi,Mahathir,Muhyiddin,Mukhriz dan konco-konco mereka tidak lagi mahu jatuhkan Datuk Seri Najib.Malah mereka sebenarnya mahu jatuhkan UMNO dan BN dari terus menjadi parti memerintah di negara kita.Jelas dan nyata sekali agenda mereka,betul tak pembaca Badut Rakyat ??? inilah rahsia terbesar mereka.dari nak jatuhkan seoarang lepas tu nak jatuhkan semua.Mengapa Mahathir dan konco-konconya mahu jatuhkan UMNO/BN ??? Kerana Datuk Seri Najib ??? Pada saya,alasan ‘untuk jatuhkan Najib’ sudah tidak lagi relevan sekarang ini.Alasan itu tidak masuk akal dan tidak logik lagi untuk digunakan.saya yakin bahawa matlamat utama mereka adalah untuk memastikan ‘ayam sabungan’ mereka boleh menjadi Perdana Menteri ‘ekspres’.Gagal cara A,mereka gunakan cara B.Gagal cara B,mereka gunakan cara C.Gagal juga cara C,maka mereka terpaksa ‘main kasar’ guna cara D ??? Nampaknya tidak perlu dijelaskan lagi pengkhianatan mereka-mereka itu. Mungkin mereka kini mengamalkan kaedah ‘matlamat menghalalkan cara’,biar UMNO/BN berkubur asalkan ‘ayam sabung’ mereka berkuasa menjadi Perdana Menteri sebelum ‘dia’ tutup mata ??? 

Ada di antara mereka yang mendakwa diri ‘totok’ UMNO.Malah ‘ayam sabung’ mereka sendiri pernah mendabik dada kononnya ‘berjiwa UMNO’. ‘Totok’ dan ‘berjiwa’ UMNO jenis apakah yang baru dipecat parti dan sepantas ini mahu tubuhkan parti baru ??? Pada pandangan saya,itu bukan ‘totok’ atau ‘berjiwan UMNO’ namanya.Itu lebih sesuai dinamakan sebagai ‘jemuan’, ‘jebon’ atau ‘syaitan dalam jemaah’.Allah sudah tunjukkan lebih awal ‘makhluk’ spesis itu di dalam PAS dulu dan kini dizahirkan pula di dalam UMNO.Apa yang dilakukan Mahathir,Mukhriz,Muhyiddin dan konco-konconya itu adalah hampir sama dengan apa yang dilakukan oleh Mat Sabu,Salahuddin Ayub,Khalid Samad dan sekutu-sekutunya.Padanlah PAN ‘ngam’ sangat dengan mereka.Jadi saya harap mereka tidak perlulah lagi berselindung di sebalik kata-kata retorik ‘cover line’ tentang agenda sebenar penubuhan parti baru itu.Lagi banyak berbohong, lebih terserlah lagi tahap ‘kantoi’ di mata masyarakat. 

#SerlahkanKhianatMu

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates