Social Icons

Pages

Sunday, January 29, 2012

HOT NEWS !!! USTAZ DON DANIAL VS USTAZ AZHAR IDRUS !!! SIAPA LAGI HEBAT ???


Ustaz Don atau nama sebenar Don Daniyal Don Bijayid baru berumur 28 tahun dan berasal dari bukit mertajam.beliau merupakan pensyarah di KUIS serta memiliki ijazah sarjana muda takhassus Qiraat dari mahaad qiraat shoubra,mesir.

Ustaz Don ini juga sedang Hot dan menjadi kegilaan remaja zaman sekarang.menjadi satu fenomena baru selepas kegilaan orang terhadap penceramah Pro Pakatan Haram Ustaz Azhar Idrus.

bahasa yang digunakan oleh Ustaz Don mudah difahami dan mudah meresap kedalam minda anak muda zaman sekarang.bukan macam Ustaz Azhar Idrus.kasar semacam samapi perkataan anjing terkeluar dari mulut dia

Penampilan ‘sempoi’ dan bersahaja Ustaz Don dalam rancangan ” Program 30 Minit Ustaz Don ” berjaya menarik rating yang begitu tinggi dan mula mengumpul ribuan peminatnya yang tersendiri. Bilangan pengikutnya di Facebook juga semakin bertambah hari demi hari


Rancangan ini mula disiarkan di kaca televisyen setiap Isnin hingga Rabu pada pukul 10.30 malam sejak Oktober lalu.

Program 30 Minit Ustaz Don ini disasarkan kepada golongan remaja dan anak-anak muda untuk mereka menimba pelbagai ilmu agama melalui rancangan bual bicara dan interaktif.

Ia memfokus dua perkara penting untuk golongan iaitu Bicara Fardu Ain dan al-Quran secara santai

LIHAT VIDEO DI BAWAHRENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates