Social Icons

Pages

Friday, April 20, 2012

LIVE DARI PARLIMEN !!! TAHNIAH KEPADA PEMIMPIN BARISAN NASIONAL KERANA BERJUANG UNTUK RAKYAT !!!


anda lihat gambar Di atas.. Pemimpin Pemimpin Barisan Nasional sampai sekarang masih berjuang di Parlimen membincangkan masalah rakyat !!! Hari ini merupakan sejarah dalam Sidang Dewan Rakyat Menteri membawa usul melepasi tengah malam... Tahniah !!! Hidup BN !!! Update terbaru saya terima dari parlimen tinggal 39 Anggota Parlimen BN,9 Ahli Parlimen Pakatan Haram,yang lain mana pergi ??? Pemimpin Pakatan Haram tengah buat ape tu ??? Opsss... Malam jumaat,terlupa beb !!!! faham-faham jer lah... Muahahaha...

terkini !!! mesyuarat di tangguhkan jam 3:21 pagi..ini adalah sejarah dalam malaysia mesyuarat Parliment habis paling lewat !!! jumlah keseluruhan !!! 39 Anggota Parlimen BN,9 Ahli Parlimen Pakatan Haram


MACAM NAK TIDOR JER SITE PAKATAN HARAM TU !!! KESIAN !!!


TAHNIAH PEMIMPIN UMNO DAN BARISAN NASIONAL !!!

RENUNG-RENUNGKAN

1 comment:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

 
 
Blogger Templates