ss

ss

Ayuh Rakyat Malaysia Kita Bantu Rakyat Syria

Ayuh Rakyat Malaysia Kita Bantu Rakyat Syria

Pray For MH370

Pray For MH370

Monday, August 06, 2012

KEPADA JENTERA BN WILAYAH PERSEKUTUAN !!! PERHATIKAN MUKA LELAKI INI !!! NAK TAHU KENAPA ??? TOLONG BACA !!!



Azizul Bin Mamat

Siapa budak ni ???
Apa masalah dia dengan Jentera Barisan Nasional Wilayah Persekutuan ???
Apahal dia plak jadi headline blog REZQEEN HILL ???

Ada cerita di sebaliknya.
Jom lihat di bawah ni.


"..seronok aku dapat potong bena (banner) dan bendera BN nie.. sesuatu perasaan yg tak dapat digambarkan..dan rujuk pada yg pakar potong benar puak munafik dpt pahala kena lak bulan ramadhan lagi berganda2 pahalanya.."

Alhamdulillah, akhirnya.

Teka teki siapakah dalang di sebalik TUKANG POTONG banner dan sepanduk Barisan Nasional (BN) di sekitar Wilayah Persekutuan ni sudah terjawab dan inilah salah seorang mahkluknya bernama Azizul Bin Mamat.

Kepada semua Jentera Pemuda UMNO dan Komponen Parti BN di WP, wajib perhatikan makhluk jahanam yang sakit hati melihat banner dan sepanduk-sepanduk UMNO / BN.

Saya tidak mahu memberi cadangan kepada jentera-jentera BN di WP tapi kalian sudah tahu apa yang perlu dilakukan terhadap makhluk ni. Kalau tak tau nak buat apa, tolong bawak dia mengadap dengan abang-abang UMNO yang berhati mulia di Bandar Tun Razak.

ANDA NAK LAGI ???

KLIK DI SINI

UNTUK SELANJUTNYA

RENUNG-RENUNGKAN

3 comments:

Anonymous said...

Ada masalah budak ni kot.....

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Admin cuba baca komen d bwh status fb dia tu.. teruk giler pkr n pas kat kawasan bdr tun razak tu.. siap isu mkn duit pun ada.. hmmm duk tuduh umno tp sbnrnya depa yg buat.. kesian dgn bebdk mcm ni.. br nk blaja politik tp tsilap haluan...ibarat nk menuntut ilmu silat tp tsalah tok guru jd sumbang langkah silatnya...hehe..

Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...