Social Icons

Pages

Monday, September 23, 2013

KANTOI !!! PENDEDAHAN PENIPUAN PERUBAHAN WAJAH TEGANG ANWAR IBRAHIM DIDEDAHKAN !!!


Blog satdthinks meletakkan empat ‘titik’ perubahan wajah Anwar iaitu kedut di kening,telinga,mata dan pipi.Seorang pengomen laman ini,Sman,mempertikaikan penafian pembantu Anwar yang mendakwa perubahan wajah Ketua Umum PKR itu bukan disebabkan pembedahan tetapi disebabkan alahan kepada sesetengah ubat yang diambilnya.

“Dah lama dia (Anwar) mentekedarah bermacam-macam ubat,mengapa tak ada pulak alahan,tiba-tiba bila dah tua kerepot ni,ada alahan pulak dgn ubat,ada ubat baru ke yang dia lahap? Biasanya kalau ubat yang boleh menjadikan alahan doktor tanya dulu ada alahan ke tidak supaya dapat diberi ubat yang betul.Kelentong,kelentong,kelentong tak habis,habis macam lah rakyat Malaysia ni bodoh sangat,”komennya. 

Komen Sman itu disambut dengan Lim Lynn dengan berkata,"Harap Anwar Ibrahim tak dapat HIV AIDS nanti pula ikut Barack Obama kurus badan.” Begitu juga dengan Basry yang mahu tahu apakah jenis ubat yang dimakan oleh Anwar sehingga berlaku alahan yang teruk."Ubat apa yang boleh jadi allergy macam itu,teringin juga nak tahu…,” katanya.

APA LAGI PENGIKUT ANWAR IBRAHIM NAK KELENTONG YEKK ???

UDAH-UDAHLAH KELENTONG RAKYAT MALAYSIA !!!

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates