Social Icons

Pages

Friday, February 14, 2014

#FAKTA !!! LESEN NIAGA DI #SELANGOR NAIK KAW-KAW !!! APA CERITA NI ???


tu diaa !!! lain kali jangan cakap kalau dah tadbir Malaysia,boleh kurangkan beban rakyat,semua harga boleh turun !!! yang gambar di atas tu apa benda ??? bukan kerr ni tanggungjawab negeri selangor untuk turun kan harga lesen perniagaan bagi membantu rakyat ??? lain kali jangan berjanji bukan-bukan !!! at least kerajaan ada juiga bantu untuk kurangkan beban rakyat.PR ??? yang best tu,macai ni pulak pandai putar belit.time PR sesukahati bagi naik,macai PR kata ohh,itu perlu kerana keadaan sekarang memang kena naikkan,naik sampai 300%,ohh itu dianggap kecil kenaikannya,sambil sengeh kera menjawab hal ini dan paling best,macai kerang siap berdansa,alah naik pun peduli apa,

UMNO jerr tak boleh naik,kami jerr boleh,ada faham ka semua pembaca badut rakyat ??? ada macai menjawab,kita perlu lihat dulu perjanjian dalam lesen tersebut,adakah ia berkait dengan perjanjian kerajaan yang terdahulu,iaitu kerajaan BN masa era 2004-2008 !! apa gila ker macai ??? ni tahun berapa ??? PR yang memerintah dah penggal ke berapa ??? memang bahlol gila nak salahkan BN juga bila mereka naikkan lesen niaga.

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates