Social Icons

Pages

Wednesday, March 19, 2014

BONGKAR !!! SIAPA YANG SEBENARNYA BERBOHONG BERKENAAN PILOT #MH370 ???


saya membayangkan bahawa pengakhiran kepada penafian isteri Anwar,Kak Jijah bahawa suaminya ada hubung kait dengan Kapten Zaharie Ahmad Shah ini akan berakhir sama seperti kes melibatkan Saiful Bukhari pada 2008 dan kes video seks.mula mula nafi,kemudian semuanya terdedah.Ternyata apa yang saya bayangkan menjadi kenyataan.ingat tak apa yang saya dedahkan sebelum ini ???


UNTUK SELANJUTNYA

bukti telah menunjukkan bahawa Anwar bukan sahaja mengenali Zaharie,bahkan juga bersaudara dengan juruterbang MAS tersebut setelah menantu perempuan tunggalnya (isteri kepada Ehsan),rupa-rupanya ada pertalian kekeluargaan dengan Zaharie.Dengan Zaharie dikenalpasti sebagai antara suspek utama (selain pembantu juruterbang) yang membawa kepada kehilangan pesawat MH370,pertalian persaudaraannya dengan Anwar menambahkan keyakinan rakyat akan penglibatan Anwar dimana-mana sudut dalam kes ini.

Tapi biarlah bab itu polis yang menyiasat,saya tidak mahu membuat apa-apa spekulasi.Cuma yang nak dijelaskan disini,persoalannya kenapa Anwar dan isterinya bersungguh-sungguh benar menafikan hubung kait dengan Zaharie sebelum ini ??? Bukan sahaja Kak Jijah,beberapa pemimpin PKR seperti Ahli Parlimen Sg Petani,Johari Abdul pun ada pandangan yang sama : Anwar tidak kenal Zaharie.


Pengakuan Menantu Anwar Bahawa Zaharie Adalah Bapa Saudaranya.Malah,sebelum hubungan persaudaraan ini didedahkan media,Anwar dan Kak Jijah tak langsung menyebut pertalian mereka berdua dengan Zaharie dalam mana-mana ceramah dan kempen,cuma bila dah terdedah barulah tergagap-gagap nak konar sana dan konar sini.Apa yang tak kena dan apa yang cuba disembunyikan ??? Tidak ada satu orang yang waras pun di dunia ini yang mampu menolak teori hubungkait Anwar dengan kehilangan pesawat MH370 ini,terutama setelah pertalian saudara antara dia dan Zaharie didedahkan media.Kalau Anwar mampu pengaruh ramai orang untuk percaya banyak pembohongan yang dilakukannya sebelum ini,apakah susah sangat untuk Anwar mempengaruhi satu orang untuk buat kerja bodoh setelah dia dijatuhkan hukuman penjara 5 tahun kerana meliwat Saiful ??? 

Maka itu sekali lagi saya menggesa pihak polis agar menyiasat dari semua aspek.Kalau perlu peliwat yang telah disabitkan dengan kesalahan ini ditahan reman untuk membantu siasatan,lakukan sajala tanpa apa-apa keraguan lagi.

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates