Social Icons

Pages

Saturday, March 08, 2014

EKSKLUSIF !!! JAWAPAN MUDAH UNTUK PENCACAI #PEMBANGKANG PASAL KES #LIWAT II #ANWARIBRAHIM DIDEDAHKAN !!!


di bawah adalah Story board PR mengenai keputusan mahkamah yang menghukum Anwar bersalah.Mereka akan mempropagandakan isu ini.untuk mendapatkan jawapan sila rujuk di bawah :

1. Mengapa mahkamah memilih tarikh bicara pada masa PRK Kajang ???

JAWAB : Siapa yang mengarah dan menyusun jalan cerita supaya bekas wakil rakyat Kajang letak jawatan pada tarikh yang sudah dimaklumkan mahkamah yang akan bersidang ??? Dont tell me you do not know the court prosiding dates,its an open knowledge.Unless.. muahahaha....

 2. Datuk Seri Najib berkonspirasi bersama hakim untuk menghukum Anwar bersalah.

JAWAB : Mengapakah menilai keputusan hakim secara berpilih ??? Adakah Anwar berkonspirasi bersama hakim yang terdahulu semasa beliau dibebaskan ??? Waktu tu kenapa tak jadi isu ??? Harus diingat keputusan kali ini diputuskan oleh 3 orang hakim dan semuanya menjatuhkan hukuman Anwar bersalah,3 - 0.

3. Tan Sri Mohamad Shafee Abdullah merupakan peguam upahan UMNO.

JAWAB : Semua peguam mengambil upah diatas khidmat yang diberikan,namun belum terbukti Tan Sri Mohamad Shafee merupakan ahli UMNO.Bukti yang jelas semua peguam bela Anwar adalah ahli parti DAP,PKR mahupun PAS.Apakah ia menjadi satu kesalahan ??? Tentunya tidak.Yang penting ialah khidmat profesional mereka yang cemerlang. 

4. Permintaan rayuan penangguhan Karpal Singh ditolak.

JAWAB : Sudah 61 kali kes ini tertangguh,berapa kali mereka nak tangguh.Keadilan bukan hanya menyebelahi pemimpin besar tetapi juga kepada anak kecil yang mengadu dan memohon pembelaan. Ada faham ???

 5. Najib dikatakan isytihar perang pada Pakatan Rakyat.

JAWAB : Yang ini suka hati kau orang la nak cakap.Kau punya maki hamun siang malam kat Kajang sehingga seorang pemimpin negara tidak dihormati oleh segelintir rakyatnya kau tak kira.Berani buat berani tanggung la.Kau ambil sedapnya,buruknya nak pas pada orang lain..

ITU SEMUA JAWAPAN DI ATAS !!!

TOLONG SEBAR JAWAPAN INI !!!

ANDA NAK LAGI GAMBAR TERBARU PUAK PAKATAN HARAM MENGHINA KERAJAAN ISU PESAWAT MH 370 YANG TIDAK DAPAT DI KESAN ???

KLIK DI SINI

UNTUK SELANJUTNYA

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates