Social Icons

Pages

Saturday, March 15, 2014

EKSKLUSIF !!! #PRKKAJANG !!! IKRAR PENUH DATIN PADUKA @CHEWMEIFUN DIDEDAHKAN !!!


1 per 1 ikrar Datin Paduka Chew Mei Fun didedahkan.apa yang beliau janjikan ??? adakah seperti wan azizah yang kononnya dalam manifesto mengatakan nak buat kelab bolasepak ??? jom kita lihat apa yang beliau janjikan


IKRAR CHEW MEI FUN

1. Memperkuatkan check n balance terhadap kerajaan negeri Selangor. 
2. Membetulkan masalah hal ehwal tempatan. 
3. Memainkan peranan sebagai pihak pembangkang yg konstruktif. 
4. Sebagai Duta Muhibbah untuk perpaduan rakyat. 

JANJI CHEW MEI FUN BUAT WARGA KAJANG!!! 

1. Memperkenalkan dan menganjurkan lebih banyak aktiviti kebudayaan untuk menonjolkan imej Kajang sebagai sebuah Bandar Kebudayaan. 
2. Mendirikan pusat khidmat wakil rakyat dan berperanan sebagai jambatan berkesan di antara Majlis Perbandaran dengan rakyat jelata.Memantau pentadbiran kerajaan tempatan untuk memastikan kualiti perkhidmatan yg memuaskan.Memantau keberkesanan pihak MPKj dalam pembinaan dan penyelenggaraan infrastruktur-infrastruktur termasuk jalan,longkang,lampu jalan dan kebersihan persekitaran. 
3. Meningkatkan sistem pengangkutan awam dan lalu lintas Kajang secara holistik melalui penyelarasan dengan projek MRT yg dirancang oleh kerajaan pusat,demi menangani masalah kesesakan lalu lintas di Kajang yg kian menular.
4. Menyelesaikan masalah banjir kilat di kawasan Kajang. 
5. Memantau dan berkerjasama dengan pihak Polis dalam usaha membanteras jenayah,mengeratkan hubungan pihak Polis dengan orang awam,menubuhkan jawatankuasa keselamatan masyarakat dan menggerakkan penduduk-penduduk dalam usaha memperbaiki keadaan keselamatan.

MANA 1 PILIHAN ANDA WAHAI RAKYAT KAJANG ???

CHEW MEI FUN ATAU WAN AZIZAH ???

UNDI DI TANGAN ANDA !!!

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates