Social Icons

Pages

Saturday, March 15, 2014

KANTOI !!! #M370 !!! PENIPUAN #NASRUDINTANTAWI BERKENAAN SOLAT DI #KLIA DIDEDAHKAN !!!


Sebelum ini Tantawi sudah kantoi menipu dan memfitnah sehingga menyebabkan karier politiknya terjejas dan tidak mendapat sokongan lagi dari pengikutnya.Kalah diperingkat kawasan dan tergadai jawatan ketua pemudanya itu.Itulah bahana menipu.Namun tantawi tidak serik menipu dan memfitnah lagi.


Kali ini tantawi gemok cuba fitnah kerajaan atau lebih spesific lagi dia cuba memfitnah pihak polis kerana melarang kumpulan pas untuk bermunajat di KLIA.

Ust Syarhan Humaizi diambil keterangan oleh pihak polis kerana mengadakan solat hajat di KLIA untuk MH370.Mereka tidak dibenarkan untuk solat hajat disitu.Nasib mereka tidak sama dengan Bomoh Negara bersama tikar dan kelapanya.


Begitulah kenyataannya di facebook milik tantawi yang penuh dengan sampah dan penipuan.Namun tidak lama selepas itu,penipuan tantawi terkantoi dengan status facebook yang dinaikkan sendiri oleh Ust Syarhan Humaizi bahawa polis tidak pun melarang beliau bermunajat.Pihak polis hanya meminta keterangan,minta nama dan dari mana


Alhamdulillah.itulah lafaz yg paling terbaik mudah-mudahan Allah menerima munajat kami yg seadanya ini.Terima kasih pada semua yg hadir termasuk dikalangan pimpinan Ulama dan Pemuda Pas Malaysia.Terima Kasih juga kepada pihak KLIA Airport yg telah beri kerjasama yg baik dan sempat berbual dgn salah seorg pegawai tinggi KLIA yg juga ucap terima kasih atas keperihatinan kita dan termasuk pihak Polis Diraja Malaysia.Sepertimana posting dlm FB pemudagombak.com itu memang benar.ANa hanya dipanggil utk beri keterangan sahaja.Pihak polis hanya minta nama ana dan dari mana..itu sahaja.

Takkan tanya pun tak boleh ??? Kau datang tempat orang,orang tanya kau komplen pulak.Lepas tu kau fitnah polis tak bagi solat hajat.Buanglah serban kau tu.Dah la gemok.Penipu pulak tu - Sebastian Phiu

GAMBAR DI BAWAH ADALAH JAWAPAN DARI PENGIKUT NASRUDIN TANTAWIAPA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates