Social Icons

Pages

Saturday, April 19, 2014

EKSKLUSIF DAN FAKTA !!! #KARPALSINGH MATI MENINGGALKAN HUTANG !!! HUTANG APA ??? WAJIB BACA !!!


pepatah ada mengatakan,Harimau Mati Meninggalkan Belang.Tapi dalam kes Karpal singh ni,lain pulak ceritanya.Dia pergi meninggalkan hutang.saya bukan nak kacau urusan peribadi karpal singh,tapi ini adalah kenyataan,lagipun keluarga tengah meratapi pemergian beliau.apapun,hakikat tetap hakikat.Kebenaran tetap perlu ditegakkan.kita perlu terima realiti mengenai perkara tersebut.Kebenaran itu memang susah untuk kita telan.pemergian Si Karpal tu telah membawa bersama satu persoalan mengenai dakwaan yang telah dibuat pada tahun 1997 yang lalu.Pada ketika itu,Karpal Singh telah membuat tuduhan terhadap anwar ibrahim secara terang - terangan mengenai salah laku moral didalam sidang Parlimen.

Waktu tu jugak Karpal Singh membuat desakan supaya anwar ibrahim digugurkan dari jawatan sebagai Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Kewangan.Kata Karpal,dia boleh membawa saksi serta mangsa yang terbabit dalam salah laku moral hubungan seksual luar tabiie anwar ibrahim sebagai bukti.Malah,pada waktu itu juga,Karpal sendiri yang menjadi wakil kepada Bekas Pemandu Peribadi Wan Azizah menghadapi anwar ibrahim di mahkamah.Maka,keputusan pihak mahkamah yang mendapati bahawa anwar ibrahim seorang Peliwat adalah hasil kerja yang ditinggalkan oleh Karpal singh. 

kenapa dalam kes liwat kali kedua yang melibatkan anwar ibrahim dengan Saiful,Karpal singh tiba - tiba berubah arah dan menjadi Ketua Peguam untuk anwar ibrahim ??? adakah kerana duit ??? Perkara itu yang masih lagi menjadi satu tanda tanya kepada seluruh rakyat Malaysia sehingga hari ini dan jawapan kepada persoalan itu telah dibawa Karpal ke dalam kubur. 

Kesimpulannya, Karpal singh masih lagi berhutang besar dengan seluruh rakyat Malaysia mengenai dakwaan yang dia buat.Sekarang siapa yang nak melunaskan hutang dia tu ??? Mampu ke anak dia nak langsaikan hutang tersebut ??? cuba anda fikirkan soalan ni baik-baik.saya tuju soalan ini kepada pembaca dari pembangkang yang suka sangat sokong anwar ibrahim tu.bukti dah ada tapi masih lagi kata bukan anwar,habis tu muka dah sebijik tu sapa dia ??? takkan adik anwar ??? takkan abang anwar ???

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates