Social Icons

Pages

Monday, April 14, 2014

EKSKLUSIF DAN FAKTA !!! PUAK #CINA YANG KOYAK PASPORT PERNAH SERTAI #DEMO #BERSIH DI #UK !!!


Masihkah anda ingat peristiwa ketika BERSIH 3.0 dulu ??? Ada sekumpulan manusia yang mengaku warganegara Malaysia berdemo di Kota London sambil mengutuk kerajaan Malaysia.Sudahlah memalukan nama Malaysia,mereka ini juga yang membuat kacau dan mengutuk PM Najib ketika lawatan beliau ke London pada waktu itu.Memalukan PM diluar negara.Sudah la tak hormat pemimpin negara,dalam majlis yang beliau berucap pun puak-puak gila ni masuk buat kacau.Mereka ini yang koyak passport Malaysia sebab fikir UK nak terima mereka sebagai warganegara. 

Kalau UK tak terima,apakah sekarang ni adakah kita perlu terima mereka kembali ??? Tiba-tiba muncul berita,Sudah tentu berita ini membangkitkan rasa marah rakyat Malaysia terhadap Menteri KDN Zahid Hamidi.Koyak passport Malaysia merupakan satu penghinaan.Mereka sendiri buang diri mereka dari Malaysia,khianat negara sendiri,lepas tu takkan mudah-mudah kita nak terima balik ??? Bila dah riuh rendah dalam media sosial tentang perkara ni,barulah terima jawapan dari pejabat menteri KDN. 

Sahabat semua,setiausaha politik YB Datuk Zahid baru mengesahkan pada saya berita tu palsu,tiada keistimewaan pada mereka.Mereka tetap dikenakan proses biasa.Buat masa sekarang mereka hanya diberikan resident pass,tarafnya lebih rendah dari permanent resident.Berita palsu ini diedarkan oleh pihak yg tak bertanggungjawab.Hindarilah diri kita dari kerja-kerja keji dan fitnah.

Itu mesej yang diterima.1000 orang tu fitnah,takpa la.Tapi saya harap kerajaan jangan mudah menerima pengkhianat negara ni.mereka balik sini pun,bukan tau nak berterima kasih dengan kerajaan.Balik sini buat menambah undi pada DAP buat apa ??? Bagi IC merah saja,bagi jadi setaraf dengan bangla,indon dan pendatang asing lain.Baru sedar diri,baru ada akai !!! Baru yang lain akan ambil perkara ni sebagai contoh dan teladan.Kalau Malaysia tak terima mereka,pakat merempat la kat negeri orang.saya mohon agar mereka jangan diberikan warganegara Malaysia.

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates