Social Icons

Pages

Thursday, February 19, 2015

BREAKING NEWS !!! @LIMLIPENG DAH BLOCK #BADUTRAKYAT ??? APA CERITA NI ??? KATA KEBEBASAN BERSUARA ???



tu diaa !!! sebelum ini saya ada post 1 artikel berkenaan penipuan YB Lim Lip Eng yang menipu rakyat kononnya mengatakan harga kedai rakyat 1 malaysia mahal.padahal semua itu pembohongan Lim Lip Eng.gambar di atas masa saya follow

KLIK DI SINI

UNTUK SELANJUTNYA



tak sampai 10 minit artikel tu berlangsung lim lip eng block tweet saya,apa cerita ni YB ??? kata kebebasan bersuara ??? mana kebebasan bersuara anda YB ??? ni kerr dikatakan pemimpin yang kononnya nak bela rakyat sampai block orang ??? diharap YB buka balik block tu kalau benar-benar perjuangkan rakyat jangan jadi macam di bawah






APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates