Social Icons

Pages

Thursday, April 02, 2015

KERANA #GST #LIMGUANENG NAIKKAN CAJ AIR KAT #PULAUPINANG ??? APA CERITA NI ???


1 April adalah permulaan GST,ada yang keliru dan ada tak faham pasal GST.apa lagi,kerajaan juga yang dihentam tanpa menggunakan otak yang waras.sepatutnya ambil tindakan dan report,bukan memkhinzir buta dengan post di laman sosial.adakah itu sifat yang bijak ??? 

1 lagi isu berkenaan dengan Ketua Menteri Pulau Pinang,Lim Guan Eng.rakyat Malaysia berdepan dengan GST,dia sibuk nak naikkan car air.apa cerita ni ??? kata bantu rakyat ??? bantu rakyat kerr macam tu ??? ini kahh ketua menteri anda wahai pembaca badut rakyat yang asalnya dari pulau pinang ??? kepada yang tak faham GST sila lihat gambar di bawah


APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN

Post a Comment
 
 
Blogger Templates