Social Icons

Pages

Thursday, August 11, 2016

BREAKING NEWS !!! SENARAI ORANG ISLAM YANG MURTAD DIDEDAHKAN !!!


MURTAD !!! Satu ketika dahulu beberapa Individu berpengaruh di Negara ini pernah didakwa telah bertindak menganut agama lain dan meninggalkan Islam selama-lamanya.Antara yang pernah dituduh puak Pembangkang adalah Datuk Azhar Mansor,seorang pelayar yang berjaya memecah rekod dunia.Pembangkang pada ketika itu senjaga memainkan isu sensitif ini bagi menggambarkan Kerajaan di bawah Pemerintahan Tun Mahathir pada ketika itu mengamal dasar Pluralisme sebagai perlaksanaan dasar utama.Namun segala itu tersebut terhenti setelah pihak Datuk Azhar sendiri menafikan sekeras-kerasnya dan sedih dengan fitnah Pimpinan PAS pada ketika itu.


Kini budaya tersebut sedang menular.Kritikal di sebuah Negeri yang di mana sebahagian Kerajaannya ditunjangi PAS.Namun bukan sahaja dinafi,malah pihak PAS menerusi Khalid Samad sendiri membuat kenyataan terbuka meminta maaf kepada pihak Gereja dan tidak menghalang sebarang Aktiviti pihak Gereja DUMC buat umat Islam di Rumah Ibadah tersebut.Fahaman Khalid Samad ini yang dipengaruhi Dasar yang dibawa Anwar pada ketika ini sebagai tunggak kekuatan PRU13 yang lalu bagi menagih undi bukan Islam.Ini kerana PAS sendiri mengakui potensi besar mereka memihak kepada Pengundi Cina dan Kristian.


Dan fahaman inilah yang dibawa bekas Pemimpin No. 1 Indonesia dan Pemimpin Islam Asia Amir Sjarifuddin yang membenarkan kebebasan untuk menganut sebarang Agama tanpa batasan yang kemuncaknya mengejutkan rakyat Negara tersebut dengan pengumuman beliau sendiri telah mengisytiharkan dirinya Murtad dan memilih Kristian sebagai wadah pegangan Agama barunya itu.Fahaman yang dibawa Amir Sjarifuddin kini telah dijadikan Prinsip utama pemerintahan Indonesia sehingga hari ini.Lelaki Islam digalakkan berkahwin dengan wanita Kristian.Lalu anak-anak mereka juga disaran menganut Agama-agama lain bagi memperlihatkan kepelbagaian pegangan.  

untuk lihat senarai tokoh-tokoh Dunia yang telah bertindak Murtad.Tokoh-tokoh ini juga antara Pimpinan yang kini telah berjaya membawa Gerakan Murtad secara sulit di Negara ini.Paparan ini juga adalah sebagai Mukadimah untuk sama-sama kita insaf akan Gerakan Pendakwahan Kristian secara besar-besaran.

Gambar yang tertera paling atas artikel merupakan salah seorang Tokoh Islam di Mesir bermana Ahmed Hussein el-Akkad yang telah terpengaruh membawa fahaman Liberalisme dan Pluralisme dan akhirnya Murtad memilih Agama Kristian.

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates