Social Icons

Pages

Wednesday, June 25, 2014

EKSKLUSIF !!! LUAHAN HATI #AKTIVIS #REFORMASI TAHUN 1998 DIDEDAHKAN !!!


di bawah adalah luahan sebenar bekas aktivis keadilan yang pernah mengikut anwar ibrahim.ikuti luahan beliau

Dulu sewaktu ana jadi aktivis reformasi 98' apa saja yg kerajaan buat pasti ana lawan! walaupun utk kebaikan rakyat,sedikit pun ana tak pandang! Otak kami sudah dihasut siang malam agar terus menerus membenci TV3,RTM dan UTUSAN,kerana media itulah yg paling mereka takutkan! Waktu itu kami disogok dgn cerita2 kununnya kerajaan zholim@diktaktor! Kununnya Dr Mahathir maha firaun,kuku besi.kununnya ada konspirasi.walhal ternyata semua itu adalah dusta rekayarsa dari makhluk2 kecewa yg gilakan kuasa semata2.individu yg ingin lari dari kesalahan diri! Waktu itu kami mudah terpengaruh kerana ramai golongan cerdik pandai turut terjebak.tapi kini syukran golongan tersebut sudah menyedari antara isi dan duri.antara liwat dan lewat.antara panggung dan punggung!! Sedarlah bangsaku!!!

Buktinya?? 

28 daripada 32 pengasas PKR telah keluar parti beramai2.malah menghentam ketuanya kembali! Hampir semua pemimpin tertinggi parti telah sedar bahawasanya otak mereka telah diliwat selama ini! Kini parti itu hanya di-ikuti oleh golongan anak2 muda yg baru kenal politik.golongan mahasiswa radikal protes.golongan orang tua akal singkat yg mudah terjerat.golongan cendiakawan yg targetnya hanya pangkat dan habuan!! Kebenaran tak mungkin dapat dipalsukan! Janji Allah pasti termenterai!! Nak Tipu Siapa sebenarnya?? Cukup2lah dibodoh2kan!!! Apa yg berlaku dlm PKR hari ini adalah skrip yg sama berulang dari dulu lagi sebenarnya.di awal penubuhannya dulu memang mendapat sokongan kemudian gaduh lantas masing2 hilang kepercayaan dan masing2 mula menyiasat sendiri apa yg berlaku.menimbal balik semula segala apa yg telah dimomokkan oleh DSAI kepada mereka akhirnya terbuka minda mereka setelah dapat menilai kebenaran pro dan kontra segala pernyataan dan tuduhan yg kununnya sebuah KONSPIRASI terancang. 

Kini mereka(PR) terus menerus mencari pengaruh yg baru dari kalangan marhain yg dapat dijebak melalui lakonan dan simpati dgn skrip yg sama memburuk2kan kerajaan yg sememangnya tidak dapat dinafikan pernah berbuat silap@ tidak sempurna.untuk menguatkan pengaruh mereka juga harus memiliki segelincir org2 kenamaan yg diumpan habuan sebagai pelobi kepada rakyat yang masih terpingga2 dipersimpangan antara aspirasi TULIN dan PALSU sebuah perjuangan yg kununnya berlandaskan BANGSA dan AGAMA'. 

Senario itu mungkin akan terus berulang sehinggalah saki baki golongan tersebut berkurangan dan keseluruhan rakyat mula sedar dari skrip dan lakonan insan yg bernama DATO SRI ANUWAR IBRAHIM SHEIKH AL-JUBURI (sebuah gelaran yg telah diberi oleh sahabatnya sendiri Hj Mohd Sabu@pelawak@penipu.) Wallahua'lam bis'showab'.

From-Bekas Aktivis Reformasi 1998-2008.

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
Post a Comment
 
 
Blogger Templates